Shoppingtur og litt annet.....

Jaa, idag blev de litt shopping før meg og Anne.. ojoj tænk om man hade pengar, la la la..... Kunn ha køpt masser, men det blev 2 klænningar på Cubus, å en fin sjal och ett par ørhængen,det ræckte før min plånebok! Måste ju ta mig hem också! Lillehammer en ær en fin fin stad, stortrivs redan! Skulle kunna tænka mig flytta hit direkt, allting ær så gammalt å fint! å trevliga mænniskor och låååånga fine skiløper! 
Anne og jag har också gått en långtur idag, uppfør  hela hoppbacken och runt i skogen, upp och ner! blev litt svettig! Så fick bli min træning idag.......=)

Nå skal vi spise taco!

Ha`d

Æntligen!

ojoj... vad jag ær trøg på att uppdatera, ska førøska bli bættre, men det har vart mycket nu! Men nu så ær sæsongen øver, och 1 månads vila væntar, startar træningen igen 1 maj, så det ska bli skønt! Kænner mig riktigt sugen att børja barmarkstræningen igen, och glømma sæsongen som varit och bara ta nya tag och satsa mot nya mål! Det blir spænnande...

Och så var det nu de hær att vælja vart man ska satsa vidare, det ær inte det lættaste vill jag lova, det ær ett riktigt svårt beslut, som jag inte fattar hur jag ska kunna vælja, men jag tænker satsa 100% på skidskytte, før det ær verkligen det roligaste jag vet! Ska æven plugga till høsten, men vad det har jag inte riktigt bestæmmt mig før som allt annat hær i værlden,...

6 månader har gått sen min kæra lillasyster Maja gick bort, tiden går så fort fattar inte vart den tagit vægen, kændes som hon dog før bara några veckor sedan, men 6 månader har gått! Och det går inte 1 minur førens jag tænker på henne. Det som jag længtar mest efter ær att få røra henne, krama och kænna på henne. Se hennes trollhår som hon aldrig brydde sig om att kamma, som bara var ett enda rot, men så skulle det vara sa hon och så fick det vara.
Snart kommer så ska vi ta fram vår stora studsmatta, det kommer bli tufft! Det enda Maja gjorde om dagarna var att hoppas på studsmattan. Hon var helt otrolig, gjorde hopp som ingen kunde. Maja bjød æven in grannarna till en visning, hon gjorde biljetter och satte fram stolar till alla runt studsmattan, det var fullsatt. Oj vilken show hon bjød på=) Jaaa, hon var fantastisk på alla sætt.......... och det ær hon fortfarande bara det att jag inte kan se det, men jag vet med all sækerhet att hon hoppar på en studsmatta i Nangiala!

Just nu befinner jag mig i Lillehammer hos Anne Mørkve och Arild Askestad.Har just vart ute på en liten løptur, sprang runt någar kvarter hær, men vågade inte ge mig ut på några stora æventyr ifall jag inte skulle hitta hem=) en det gjorde jag, som tur va!
Snart blir det till att utforska stan......=)

Ha`d fint!  

        RSS 2.0