Träningsvärk!!

ÅÅÅÅÅÅ herregud vilken träningsvärk jag har, kan knappt sitta på toaletten, då är det verkligen illa. Köred nämligen spänat igår 30 min och då får man träningsvärk om man inte har gjort det på ett bra tag+ att man heter Emelie Larsson som är stel som ett kylskåp annars. Det här men smidighet och spänst är inte riktigt min grej, är inte så smidig av mig, snarare som en elefant mera..jaja det är väl tur att jag inte är höjdhopperska!!
men känner och vet så väl att om jag bara blev lute smidigare och spänstigare så skulle det gå fortare i skidspåret med, men det är inte lätt att hinna med det om det inte står med på träningsschemat, för om jag skulle köra spänst själv så skulle det bli på natten jag skulle få köra!! men det kommer bli någar spänstövningar framöver nu......tur de!

Ja men idag var det då vila, fast dagen har gått så fort så jag önskade att jag hade en dag till men imorgon blir hårdkörn ing igen. intervaller med skytte står det, så dår är det bara att pallrar sig upp kl,07.30 äta gröt och köra! tror det var styrketräning och löpningen på eftermiddagen, så det ska väl gå an det med!!

har varit en tur till sunne idag, roliggt och se lite annat än bara sitt hus när man för en gångs skull är ledig. Mamma och lillebror var också med, vi fikade..köpte kulglass och kaffe!mmmm...gott var det=)

Nu börjar även det fina vädret komma, härligt det! hoppas det håller i sig nu hela sommarn....
snart bär det av till Idre på läger,ska bli skoj de. Träffa de andra och träna på nåt annat ställe!

nej, nu blir det sommartorpet! Måste vi se......

/pussåkram och nyp i stjärten!

Hovfjället!

Jaa, nu är man tillbaka i Torsby igen efter en liten tripp i Sysslebäck! Härligt att vara där igen, bra träningsmöjligheter och allt, Så jag hann både med att åka till Bograngen fram och tillbaka, staka uppfär Långeberget, benskata på Brattomonsvägen och springa på "Cuba"!! Men det bästa var ändå att få Farmors goda mat! Det är grejer de..=)

Idag var det 15-10% uppför hovfjället med klassiska skidor, 3 gånger skullef upp til toppen ungefär. Men både jag och Elin var sååå trötta så de räckte med 2 gånger, Jag var både svimm färdig och spyfärdig efter 2 stycken. Vet inte om Elin var det men vädligt trött var hon iaf. Hon sa inte så mycket i bussen på vägen hem.. de var grymt idag vill jag lova!! ont överallt i hela kroppen. 
Visste att det skulle bli jobbigt idag, för att jag gick nämligen i i väggen igår efter mitt andra pass. Det var bara 25% rullskidor klassiskt i 3timmar men jag gick in i väggen,när jag hade 20 minuter kvar och var på väg hem och när jag passerade Toria kände jag bara att benen började vika sig under mig. Alldelese svimmfärdig och huvudvärk tog jag mig hem till slut.. hela kroppen skadade! Så var det bara att tvinga i sig mängder med mat!!
Så det kan vara en anledning till att kroppen var rätt slut idag!!
Jaja..imorgon väntar 4 timmat cykel med 1,20 tim berg 20%, det är också rätt jobbigt!!

Problem med benhinnorna har jag också, så det är inge vidare.. det går bara utför för oss gamlingar som Elin säger!=)

Nej, nu blir de Skytte Precision 30*30 snart, och sen i eftermiddag så ska jag, mamma och mormor åka till Ransäter och se Värmlänningarna. Det ska bli roligt!

Ha´d gott..
puss å kram och nyp i stjärten! 

Sista vilodagen!

Japp då var den Måndag och min sista vilodag på ett par veckor, Man kans äga att helgen har vart lugn, som sagt har inte gjort någonting, får panik.. tänkte jag skulle göra sååååååååååå himla mycket roliga saker men vad har jag gjort INGENTING!!! Men de ska bli skönt att komma igång med träningen igen nu imorgon. Jag måste erkänna att jag blir så aggressiv och irriterad när jag inte tränar, så jag tycker synd om dom som är runt omrkring mig, det kan liksom inte vara roligt för dom. För jag mår verkligen inte bra av att inte få träna. Så ikväll blir det en liten gåtur med morsan och guffe runt Svenneby, och imorgon så börjar ju träningen igen så nu klarar jag mig!

Idag, så har jag vart på Wiener och fikat=) Kan säga att det är den enda jag gjort i helgen, Ätit och åter ätit, så nu är jag fullproppad med energi igen hårdkörning, de lär behövas!
Mamma började städa brorsans husvagn, jag var in och kolla lite, tog trasan en snabb sväng men jaaa, mamma hade nästan städat klart när jag kom så det var inte så mycket att städa, så jag slapp...=) men när jag satt i husvagnen så komm jag på att min nästa lediga tid nu om några veckor ska tillbringas i denna husvagn. Jags ka dra iväg på en liten husvagnsemster så... är det någon som vill hänga på??
Jag ska va ärlig, jag är inte så haj på det där med husvagn och gasol å sånt tjafs så det vore bra om nån ville följa med! Det vore ju trevligt m,ed sällskap också=) Kan ni tänka er enliten husvagnstripp med Semlan Larsson, vore inte det nåt???=)
Västkusten kanske? jaaa...det blir nästa projekt!

Nej nu blir det Svenneby runt!
Ha´d de gött
Puss å kram och nyp i stjärten!

Midsommarhelgen över!!

Jaaa, så har ännu en midsommar gått!  Den första midsommmaren utan min kära lillasyster Maja...usch vad jag saknar henne. Tänker på henne varje minut!! Man önskade att man fick se henne springa runt med en midsoomarkrans i håret, full av energi och skratt! Fast jag vet ju att hon gör det i Nangiala men jag skulle vilja se henne här, här hemma tillsammans med oss. Sitta å skratta,äta jordgubbar och glass med oss,.. men jag vet att det kommer jag aldrig få uppleva igen! men vi har ett fotografi på henne vid köksbordet som alltid tar med oss när vi ska sitta tillsammans så hon finns där.....fast inte på riktigt!
Jag och min lillebror Olle sprang även Borejoggen i fredags, hade vilodag så jag sprang hela vägen med Olle, tyckte han var jätte duktigt, tränar aldrig mer än fotbollsträningarna och så kommer han på att han ska springa hela Borejoggen på en gång, de var väldigt bra gjort av honom, sen stora syster är mycket stolt över dig Olle!=) men måste erkännna, han tog mig i spurten!! men kände att han var tvungen att vinna över mig så han fick göra det då!=)

Skrämmande vad fort tiden går! Jag är nu inne på min näst sista vilodag, så på tisdag kl 8.30 börjar jobbet igen=)..... Midsommarafton tillbringades i Åshagen!!! Grym fest med sång, musik och dans! Så ett stort tack till syskonen Kleppenes för en grym festival helg!!


hmmm..är så rastlös idag, MÅSTE hitta på nåt! känns som man måste göra nåt roligt när man har vila, man hinner inte göra det annars när man tränar så det gäller att passa på, men frågan är vad ska man hittat på!........ måste snart sätta igång med nåt! Fast det finns inga måsten men just nu finns de det!
Mamma skulle ha hjälp med att städa brorsans husvagn men nej.... inte tänker jag städa en husvagn på min lediga dag!
Har tänkt mycket på att när man äntligen har vilodag så kommer man aldrig på vad man ska göra,men man hittar på jättemycket roliga saker när man inte är ledig och när man bara tränar men då hinner man inte göra det!
ojojo...vad svårt de var just idag då!! och så blir jag bara mer och mer irriterad på mig själv för att jag inte gör nåt roligt!!

Nej emelie, sätt igång och gör nåt nu! fast jag börjar med en fika!

Pussåkram på er alla!

NU är jag med i matchen igen!!!

Ojoj..... vad jag är seg på att uppdatera men nu ska vi verkligen anstränga mig den här gången. Skärpning Emelie!
Jaaa,det är väl verkligen tur att jag inte har detta med att blogga som jobba, då skulle jag aldrig tjäna några pengar!!!
Fast om jag skulle veta att jag tjäna pengar på det så skulle jag nog sköta mitt jobb!=)

De senaste veckorna har det hänt mycket. Eller rättare sagt så har det handlat om en massa träning. Måste får lov å säga att jag är grymt stolt över mig själv att jag har pallat dom här 3 ½ hårda veckorna, körde sista passet igår. på morgon var det Tävling med 4 skjutningar och på eftermiddagen var det 3 besöket vid hovfjällsbacken på den här veckan! Herregud vad vi kämpa, jag och elin. 3 gånger upp till dammålet i regnet. Den sista intervaller spårade ur lite... vi började sjunga "ont det gör ont" med Lena PH, fast vi kom på en ny version!=) men vi fixade det, och sen efter det så var det då dax för benskate vid Utterbyn, men det gick fint det också, jag bara åkte och peppade mig själv att jag nu skulle få vila i 4 dagar, då gick tiden fort!..... men känner att forfarande att kroppen är helt uppe i varv, har inte sovit speciellt skönt i natt och mår illa konstant... men men det är smällat man får ta!! nu är det iaf över och kroppen får vila nu i 4 dagar, får se vad jag hittar på... idag är det iaf midsommar=)

Det rullar på som vanligt här hemma och familjen tar en dag i taget. Ibland gråter den ena och då finns de andra som tröstar. Skolavslutningen var inte speciellt rolig, man kände att det fattades en liten flicka som också skulle vara där, stå där framme i kyrkan och sjunga "ingen klocka ringer mer" med de andra barnen. Men sången sjöngs ändå av många barn klädda i sina fina sommarkläder och blommor runt halsen, och det ekade av sång och glädje i kyrkan. Det var jätte roligt å höra, och jag vet att min syster sjöng med fast hon inte var där... och så vet jag att hon har sommarlov precis som de andra barnen!!!=) Saknar dig Maja Piraja!

Det spelas även FotbollsEM på tv:n men Sverige åkte ur, tyvärr......jaaa, dde spelade inte alls lika bra som de borde gjort men men nån måste ju förlora också! Undrar vilket lag man nu ska heja på?!

Det har även vart examen på Stjerneskolan, oj vad jag skulle vilja uppleva det en gång till! Prövade studentmössan, och den satt fint=) SÅåå, grattis alla studenter... hoppas ni tog vara på dagen, för det kan jag säga att det var nog den bästa i mitt liv iaf!

Nej, nu är det dax för Borejoggen, ut å heja på alla som springer!

Ha en bra midsommar helgen!
Pussåkram på er alla!

        RSS 2.0