Regn, regn och åter regn!

I regn och rusk har nu en dag gått, ocg dagarna bara rinner iväg, och imorgon är det helg igen, tyckte inte alls det var så länge sedan.. Tränat 2 pass som vanligt idag, blev intervaller idag på förmiddagen å Elin knäckte mig totalt idag på intervallerna, kan tala om att jag hade inte så mycket att säga till om... fy bubblan vad fort hon åkte hade inte en suck att hänga med!  kände inte riktigt igen kroppen idag heller, den var orkeslös=( försökte kämpa men hade inga krafter alls i benen eller armarna!... men med lite mat å vila efter träningen så funkade andra passet också och det blev 2 timmar rullskidor klassiskt lungt i ovädret... men som man säger "  det finns inget dåligt väder, bara dåliga kläder"....
Bara man kommer ut så funkar det sen. ..
Men måste säga att skyttet fungerade ganska bra i det blåsiga vädret, nåt positivft som hände idag iaf=)

Imorgon väntas det rullskidor fristil 2,30 tim 25% och styrka på eftermiddagen. Har inte sett vad det blir för väder men som det ser ut nu ute så blir det nog regn.

Annars har det inte hänt så mycket ifag, tränat ,ätit, vilat ååå just jag.. var ju ner till skolan idag och betalade studentkåren... 450:- fick jag betala, tyckte jag var dyrt, var som å slänga pengarna i sjön! men man måste ju betala om man ska få skriva tentor! så det vara bara att le och betala!....
Men en sak har iaf märkt när jag har flytta hit, det är att alla människor här är sååå snälla och trevliga....=) iaf dom som jag har mött..=)

Skulle ha pluggat ikväll, men det var sååå mycket bra på tv:n, inte bra alltså å ha tv, tror jag får skicka hem!

Blir nog sängen nu, och lite läsning om Näringslära, det somnar man gott till!

Ciao Ciao!
/semlan
 

Regn, rusk och kallt!!

Har just suttit i soffan och njutit av en kopp varm kaffe och banankaka, det var jag värd efter ett lungt löpass i 2,40 h idag på förmiddagen med Brudarna+ hundarna Ville och Robbie. Det var skönt att sprnga idag, skulle egentligen åkt rullskidor klassiskt men det var så regnigt och kallt imorse, så det var bättre att springa. Tiden går så fort när man är så många som springer tillsammans och pratar om allt mellan himmeln och jord.
Idag så har vi bara ett lungt pass så det är skönt att inte behöva byta om och ge sig ut på träningen igen.  eftermiddagen består av städning, och pluggning.. hehe..ska försöka iaf!  men måste även till affären å handla, det är tomt i kylskåpet IGEN! måste vara nån råtta i kylskåpet som äter upp min mat, tyckte jag handlade så mycket förra gången men nu så är det nästan tomt igen! men det regnar så mycket så kan inte gå ut en... men får nog snart sätta på mig regnkläderna å cykla iväg ner till Coop å shoppa lite, för det verka inte ge sig med regnet.

Har nu kommit igång med träningen efter helgens vila, den var välbehövlig tror jag, gjorde inte alls mycket utan bara va! gjorde stan lite, var mest med Elin och bettan hela helgen. helgen gick så fort så plötsligt var det Måndag och då börjades det igen, men det var otroligt skönt att få komma igång igen, gillar inte riktigt att vila så länge fast jag vet att kroppen behöver det, så det är tur att dagarna går så snabbt ändå.
Men man är lite seg i kroppen fortfarande av all vila, det brukar ta några dagar innan man kommer igång igen!
Imorgon blir det intevaller igen, körde det i måndags också men imorgon tyckte jag att det lät tufft alltså, så jag gruvar mig lite, det stod 10*2,5km, med bara  2min vila! och sen var det styrka och löpning på kvällen... hmmm...kommer bli tufft! men men, man gör alltid sitt bästa!

Nej nu ska här städas och pluggas. så jag får nåt vettigt gjort idag! ska även försöka fixa till min blogg, men det får bli en annan dag!

Sköt om er alla!
/Semlan
 

        RSS 2.0