Hemma igen....men vad hände inte då??!!!

Efter 1,5 veckan stenhård träning i Ruhpolding kom jag tillbaka till min lägenhet på Körfältet i Östersund, så skönt att vara hemma tänkte jag men så när jag kom hem upptäckte jag eller hörde rättare sagt ett bubbalnde ljud från badrummet och även i köket! Jag öppnade dörren till badrummet för att gå på toa, och tror vet ni vad som möter mig,.... vatten och skit på badrumsgolvet och det bara bubbalnde upp mer och mer ur syfonen, toaletten och handfaten...
NEJ NEJ..tänkte jag! Det luktande inte alls trevligt heller..... så kl 23.00 ficka jga ringa en massa samtal, och tack vare en granne Elisabeth, så kom det en gubbe och tittade iaf, men han kunde inget göra! Han sa att jag var tvuvnegn vänta tills imorgon så skulle klemsbilen komma å suga upp allt... För det var nämligen jag som fick allt som grannarna gjorde om de duscha eller gick på toaletten så fick jag allt i mitt badrum, inte såååå trevligt! Så igår kl 23.00 fick den här gubben Mikael hette han väcka en del grannar och säga till att de inte fick duscha eller gå på toaletten imorgonbitti!!
ÅÅ herregud vilken pers......  jag jag börja faktiskt å grina igår kväll, var så trött i hela kroppen och + att jag hade rest i 14tim och så jag kände mig rätt tämle tärd igår kväll och sen kom jag hem till detta!! Så då sprack det verkligen, kände att jag orkade fan inge mer!! Men som tur var kom Elisabeth, en ängel ska ni veta! TACK!
Hon hjälpte mig även att fixa så jag fick tid till tvättstigan idag kl 07.00-12.00, så det har jag iaf fått gjort!
Det kom även en gubbe stefan hit kl07,30 idag och försökte fixa avloppet men lyckade inte så de fick ringa efter den här sugbilen så nu har den vart här och fixat allt förhoppningsvis och nu sitter jag här väntar på att de ska komma städhjälp till mig å städa upp inne på badrummet, så at jag kan få gå på toa, duscha borsta tänderna!
Känner mig just nu ganska äcklig!.... de skulle komma före 15,00 iaf! så jag får vänta ett tag till!

Men iaf nere i Ruhpolding har det vart kanon bra! lite tråkigt väder men bra och stenhård träningen men A-laget!
Tycker det är bra när vi får köra tillsammans med dom, man får verkligen känna å ge allt det man har. och man måste alltid träna med nån som är bättre än en själv så att man utvecklas. Npgra pass gick bra och några pass gick dåligt men som jag sa förut att kroppen går som en berg och dalbana! Men det känns iaf att man är på gång! Fast de är grymt starka och de åker fort dom som är i A-laget, men det gäller att ligga i.
Det är såå fina träningsförhållanden i Ruhpolding, kunde stannat flera veckor om jag fick! Det var verklogen helt otroligt, många berg astt bestiga både sprinag och åka rullskidor! Man förstår varför tyskorna är så grymt bra! med dom fina träningsförhållanden de har där nere.
Vi är ett bra gäng också så vi hade väldigt roligt tillsammans. sista dagen var vi ute å åt på en resutrang och sen blev det glassbaren, herregud vilken god glass!! Fast jag var sååå mätt så blev detbara några kulor, men det hade gått ner lite till=) för det var den godaste glassen jag ätit någosin! Vi sa det att nästa gång kör vi på glassbareb först och sen om vi orkar äter vi mat! det tyckte vi alla var en bra idé.......
Så lägret i Ruhpolding var ett mycket lyckat läger!

Så nu i helgen väntar tre dagars vila, ganska mycket plugg tyvärr! Hade gärna åkt hemma till mor och far men kunde inte boka om biljetten så det fick bli Östersund men det var ju ganska tur det, annars hade jag ju inte stött på avloppsproblemt! då hade det inte vart så roligt om jag hade vart borta i några veckor till! så det var väl ändå tur att jag åkte hem! vi ska på läger snart till torsby om 2 veckor så då får jagju komma hem!=) jag klara mig...

Nej, nu ska jag fortsätta vänta på städtanterna och sen ska jag duscha sen skulle Anki följa med moig till Willys så jag fick handla mat, det ä


Ruhpolding!

Hej på er alla!
Just nu befinner jag mig i Ruhpolding på träningsläger A-laget och U-laget! Det är tuff träningen och man får känna att man lever! Wolfgang kör hårt med oss!
Kroppen går som en berg och-dalbana, måndagsträningen gick bra och kroppen kändes helt ok, men så igår gick det åt pipsvängen igen.. börja nästan grina för såå trötta armar hade jag! det var fruktansvärt! men jag genomförde det iaf!

Idag var det löpning långtur, de var fint väder så det var skönt annars har det vart dåligt väder sen vi kom hit!=( lite trist! för det går ganska tungt på rullskidsbanan när det regnar!
Annars så tycker jag det är fina rullskidbanor här, de är skönt å vara här å träna! fast träningen e tuff......

nej, nu ska jag vi åka hem och sova! nämligen hos A-lagsbrudarna å lånar internet, vu har inget där vi bor! så de va snällt av dem att vi fick låna, måste ju kolla skolan å grejer.....

ha´d fint!
puss och kram och nyp i stjärten!

        RSS 2.0