Karlstad!

Idag reste jag och morsan till Karlstad kl 07.00 imorse. Mamma hade skola idag så jag följde med till min underbara mormor. Vi var och handlade mattor  till altan och hallen. blev riktigt bra! sedan blev det ett besök på Rusta också.
det är bästa å passa på att hälsa på släktingar nu när man är ledig. blir så sällan när man bor uppe i östersund.
Man har även nåt å göra då om dagarna, så man inte blir så rastlös.
Har även vart ute å sprungit en liten lätt löptur med Guffe, kände mig frisk idag så då tyckte jag att jag kunde gå ut å röra lite på mig, för det bara spritter i benen på mig, kan inte sitta still.
Får se vad vi kan hitta på imorgon, borde plugga men men finns säkert nåt annat å göra, Baka t.e.x..tror morsan och jag skulle baka bullar! å sen ska nog träffa lite vänner, en fika på byn blir det nog!
Vi får se...

Nu väntar sängen!
natti natti

Våren har anlänt!..och jag är tillbaks:)

Japp..jag är tillbaka i blogg världen, får se hur hur länge det blir den här gången. Har avrit nere i en långh svacka nu, men arbetar mig stadigt uppåt.
Våren är här och jag har semester fortfarande, haft det snart i 2 veckor, ch har en vecka kvar nu. Sen börjar allvaret igen. vi skulle börja träna lite lätt nästa vecka och sen börja träna hårt veckan därpå. Ska bli skönt att komma igång känner jag. Men de har gått så fruktansvärt fort. Just nu är jag hemma i Torsby igen, var i ö-sund förra veckan på skolan och hade föreläsningar och ett semenarium, som jag fick godkänt på,det var riktigt skönt. Var sååå nervös för det, men vi i min grupp klarade det:) efter det så reste jag direkt hem till torsby, och på lördagsmorgonen drog jag till Karlstad en tur.:) det var det verkligen värt. Hade verkligen jätte roligt, första var det födelsedagskalas/förfest hos maria och hon och fredrik  hade gjort världens godaste smörgås tårta, ger den 10/10! Sen bar det iväg på Blue moon bar, och där rocka vi loss riktigt ordentligt!:)  sen blev det en riktigt bra efterfest med vinmacka...haha,såååå jäkla roligt! Bodde hos min kära vän Helena.

Idag har vi även fått fint besök från Norge, tante Ingunn och hennes granne kom till torsby en tur, så det en fika på Wienerkonditoriet, mums...
Bakade även en toscakaka imorse..hehe, märkas att jag är ganska rastlös..imorgon bär det va till Karlstad, besök hos mormor, shopping å bara ta det lugnt och njuta riktigt av de sista dagarna av semsetern. Är lite förkyld också,så jag får ta det lugnt så jag blir helt frisk.

Ikväll har jag även vart på Bore möte, blev även en fika där!:)

Hej på er!
 


 

        RSS 2.0