Vilodagen över...

Nu var vilodagen över för den här veckan, imorgon kör vi på igen som vanligt då väntar stakintyervaller uppför södra berget. Gött mos, sen på eftermiddagen blir det benskate på skönvik. Hoppas det fina vädret håller i sig.

Idag har vi vart på Birsta City och shoppat, eller jag shoppade inget,kunde ha spenderat tusentals kronor men fick låsa plånboken denna gång... men de andra brudarna shoppade loss prdentligt, dom fick både det ena och det andra.
Vi hann även med en fika på Birsta..

Nu blir det sängen, så att det snart kan bli morgon!

G´natt

Pizzakväll!

Imorse möttes vi av regnet, blåste även friska vindar... Brrrr, vad det var kallt! Men det var bara tuta och köra som vanligt. Fast idag var kroppen inte riktigt med på noterna. man fick slita varje meter, men man klara mer än vad man tror. Körde förmiddags passet uppe på Timrå stadion, komb 20% med impulser.
Senaste dagarna har vi tränat hårt och bra. sååå gött å vara på läger  man behölver inte eller orkar inte göra så mycket mer än arr bara träna, äta och sova! Det är livet det..:)
på eftermiddagen blev det ett lugnt återhämtningspass klassiskt i regnvädret. Men imorgon blir det vila för hela slanten, får se vad vi hittar på för nåt kul, kanske en shoppingtrunda på Birsta City och fikar lite kanske. Funderar på en klippning, måste klippa mig, mitt hår e såå slitet... vi får se vad det blir.
Idag till middag fick vi pizza, på resturangen där vi käkar så ville dom bjuda oss på pizza idag, och det satt fint i magen och nu blir det en lugn fredagkväll med Idol.
På söndag igen drar vi igång igen med hårdträning... Gött mos!:)
Hej på er!

Träningsläger!

Nu var det ett tag sen, men har haft en del att göra, eller jag har prioretrat annat som Elin säger att man ska säga! Det har inte hänt så mycket den senaste tiden, det som elin har gjort har jag oxå gjort. så om jag inte skulle skriva på ett tag så vet ni iaf vad jag har gjort, det är bara att kolla in Elins blogg, så får ni ska se vad håller på med!
Men nu så e jag på G....
Igår eftermiddag anlände vi till Sundsvall för ett 10 dagars träningsläger med U-laget!....och man trodde det skulle vara lite varmare här vid kusten än hemma i östersund men icke sa nicke. Det var nästan kallare här i SUndsvall än i Ösd. Så Imorse när träningen startade var det verkligen svin kallt! Vi for iväg i minibussen upp till Timrå stadion för 15% rullskidor...det blåste rejält så det var svårt att skjuta. Så idag sköt jag såå fruktansvärt dårligt, KATASTROF verkloigen, tror jag aldrig skjutit så dårligt. Huvudet var inte med mig idag... men de kan väl inte vara bra hela tiden! det kan bara bli bättre.
Vi bor på regemente och det är alltid lika mysigt...men det tycker jag faktiskt! sängarna är faktiskt inte alls så dumma... och bra mat får vi med! Så vi blir mätta å belåtna. Imorse fick iaf jag å Carro visa mattanten hur man koka gröt för det visste hon inte. men de är inte så lätt om man aldrig kokat gröt, fast jag tror inte hon visste vad havregrynsgröt var, men nu vet hon! Hon funderade säkert på hur vi kunde äta de där klibbiga röran! men men... så vi får se hur gröten blir imorgonbitti, men tror hon fixar det galant!:)
Nej, nu måste jag blunda ett tag.
Snart är det dags för eftermiddagspasset, då blir det skidgång 20%!
Ha re gött.
Häppåre!

Stödstrumpor och Milda makaroner....

Japp.. igår investerade jag ett par stödstrumpor,det är faktiskt sant. Jag har börjat bli gammal..:) Nej då, eftersom jag ibland blir stel, stumm och svullen i benen på många träningspass så tänkte jag pröva träna med stödsstrumpor å se hur det funkar, så igår var jag på apokteket och införskaffade ett par. det var inte bara å köpa ska ni veta, var en del mått som skulle tas..tur att man fick hjälp iaf så man fick rätt storlek.. Provade dom idag på träningen.. har inte känt nån skilland än men det var fsktiskt riktigt skönt att ha dom på sig,. och jag tror att det hjälper så jag kommer ha diamantben nån gång som Ted säger att han har ibland.:) 
Idag var det ett 20% 40 km med Maxryck , så de var bara å åka på, Men det börjar gå väldigt tungt i asfaltet nu och att de är väldigt halt på banan så man får vara lite försiktig.  Blev inge skytte för min del utab minpärla här hemma i torsby, ska byta pipa, så därför kunde jag inte skjuta idag, men jag ska få låna Ullas gevär, så jag kan skjuta lite nu i veckan! Annars tycker jag kroppen är bra på gång.. och jag längtar så mycket till vintern när man får börja tävla.

Eftermiddagspasset ska tillbringas i gymmet, blir ett hårt styrkepass med löpning efteråt. Gött mos!:)
Fast nu blir det lite vila innan, och så har jag lite disk som väntar på mig!:)

Föresten så var Elins kommentar idag: -Milda makaroner!...

Ha en fortsatt trevlig dag!

Snöig Söndag och träningsvärken håller i sig!

Japp..imorse kom snön. Kylan höll i sig, och det var inte så lockande att gå ut å träna i skit vädret. Idag hade man velat ligga kvar i sängen faktiskt, men det går inte. Finns inget dårligt väder bara dårliga kläder. Vi skulle åkt rullskidor imorse men vi insåg snabbt att det inte var så bra, ganska farligt att åka på banan när är blöt å kallt. Så det blev en löptur istället. OCH träningsvärken håller i sig fortfarande, snacka om träningsvärk alltså.. men gött är det:) ett bevis på att vi tog i på styrkan iaf.. Elin har oxå träningsvärk! så det är inte bara jag som har ont!!...
Vi har ganska roligt åt det...hehe:)

Idag flaschade jag till det riktigt på lunchen, gjorde kålpudding! blev riktigt bra måste jag säga,gjorde mycket oxå så nu kan jag nog äta kålpudding hela veckan!
Har funderat på å göra en morotskaka men det får nog vänta tills nästa helg, orkar inte göra det just nu!

Jo, vad är det för fel på folk när dom inte kan låta bli Busskurerna... på två ställen har dom slagit sönder glas skivor som sitter runt en sån busskur. Är det så roligt å ha sönder såna, det ligger glas över hela trottarerna och på vägarna! Sånt gör mig förbannad....

Nu så här på eftermiddagen så har jag mest legat i soffan å kollat på Idol repriserna! verkligen en slappsöndag men har ju hunnit med ett träningpass iaf....
Idag är det även Kanelbullensdag, ganska blir några bullar?!:)


 Ha en fortsatt trevlig söndag på er!




Kyla och träningsvärk...

Brrr..vad kallt det var imorse när jag klev upp..Nu känner man verkligen att hösten är här och vintern närmar sig med stormsteg. Jag frös såå mycket om fingrarna och om fötterna idag, undra hur det ska när det är -10 ute. jaja..man vänjer sig. Förmiddagens pass tillbringades på rullskidbanan ett par timmar. 20% raket 6*5km..det tog sin lilla tid men till slut var vi klara och då var det bara att ta sig hem fort å ställa sig i en varm dusch å försöka tina upp...Hade sån fruktansvärd träningsvärk i överkroppen idag sen gårdagens styrkepass så det gick knappt köra raket, men det gick ändå!...:) skyttet fungarade bra tyckte jag å tur var väl det!

Efter lunch var det bara att lägga sig i soffan å vila inför eftermiddagens passet som blev löpning med Bettan, Elin AM, Jenny. Gick fint det med!

Blev även ett besök på Willys idag, var ju tvungen att handla föda!
Kvällen har varit lugn, titta på körslaget som startade idag... vet inte vem jag tyckte var bäst riktigt!

Men nu blir det sängen, e rätt trött!
Go natt


Tatuering!!

Japp..u är den gjord!! Helt perfekt blev den....:) Nu kommer MAjsan alltid att vara nära mig, och det här kommer ge mig så mycket positiv energi och glädje så att det kommer gå som bara den i spåret.. Var tvungen å fråga om tatueraren hade börjat.. kände inte ens när hon börja sticka! gick hur fint som helst, och jag blev helnöjd! nästan sugen på fler, men nu får det räckapå ett tag!

 Annars så klev jag upp 06.00 imorse för att träna 15% 40 km, det var kollsvart nät jag gav mig ut, var nästan lite rädd, men tiden gick så fort och kroppen kände helt ok faktiskt, fast jag inte hade sovit speciellt många timmar för att jag skulle göra tatueringen...  Strax dags för styrka och löpning men först möte med Jonas.

Igår var det kalas på grindstuvägen 30. Elin hade baka goda kakor!

Måste kila!

        RSS 2.0