Världens bästa mormor har jag!

Visst har jag världens bästa mormor, idag kom det ett stort, mjuk kuvert genom brevlådan, En paket från min mormor. Fick en varm stickad mössa och ett par vantar. Dom var sååå fina.. TACK! det behövs verkligen här i Östersund, för nu är det riktigt kallt här, fast idag blåste det inte så mycket, men kylan håller i sig och kallare blir det förhoppningsvis! Längtar efter snön nu, den får gärna komma snart, så man kan åka skidor:) Men får nog vänta ett par veckor till innan sen kommer.
Idag var jag och min trogna träningskamrat Ekin ute å sprang, Löpning 2,30 25%. Vi hade även fint sällskap med oss. Leffe:).. mycket trevligt. Fast för mig gick det tungt att springa, vet inte vad jag har i mina ben, dom är som timmerstockar, stela, svullna, stumma.. hmm...vad har jag för diagnos! kände ingenting igår så...men men det går väl snart över! brukar gör det....

Idag var det bara ett pass, resten av dagen tillbringade jag i skolan. Fast var så trött så jag höll på å somna..

Imorgon är det vila som gäller, ladda batterierna för en hård tränings helg! Sen drar vi på läger igen, ska träna hela nästa vecka här hemma i Östersund, så den 12 okt-21 drar vi till Sundsvall, har aldrig vart där så det blir spännande, grymt härligt att vara på läger, man behöver inte tänka så mycket, bara köra järnet:)

Nej nu blir det Idol strax,...
Tjingeling:)


En vanlig dag på jobbet!

Blåsvädret håller i sig, men solen tittade fram på förmiddagen som tur va! 20% rullskidor 45km stod på schemat, så det vara bara å köra på. Hade sällskap som vanligt! Det var svåra vindar så skytte för min del funkade inte så bra idag! men bättre lycka nästa gång:)
Efter passet kom tröttheten vill jag lova,låg som en klubbad säl i soffan framför tv:n. Mysbyxorna, raggsockorna på och en filt runt om sig,plus en stor kaffekopp och en bit chocklad, finns det nåt bättre? Nej!! Då mår man gott:) iaf jag....

Eftermiddagen tillbringader jag i gymet med mina trogna träningskompanjoner! Uthållighetsstyrka och en löptur blev det. Känner att jag kommer få träningsvärk imorgon.. men det är skönt!

Föresten så är det tänkt att jag ska tatuera mig på fredag..min lillasysters namn på underarmen är det tänkt. fast har ännu inte bestämt mig för vad för stil jag ska, har kollat på nätet lite och det finns huuurr mycket som helst... någon som har nåt förslag??

Kollar på idol nu..precis lyssnat på Mariette Hansson, hon e GRYM!!

Nu blir det kvällsfika!
Ciao


Hösten har anlänt!!

Nu tar vi ett nytt försök det här med bloggen, har fått så många pikar, det är ju ingen hetta längre!:) Eller vad tycker ni Agnes och Elin??:)

Yess...då var det dags att frysa in hösten nu. Vaknade imorse av att det blåste rejält, brrr... men det var bara att sätta på sig lite extra träningskläder, geväret på ryggen och rullskidorna på fötterna och dra iväg till stadion för att köra intervaller. Var härligt ibörjan men sen börja det regna och det börja blåsa mer och mer å då minsann var det inte alls lika roligt, som tur har jag Elin!:)

Eftermidddags passet bestod av rullskidor 25% med Elin. Blåste rejält men vi slapp regnet iaf!
Sen har jag även vart på middag hos Elin och hennes mamma. Man tackar aldrig nej till middag. köttfärsås och spagetti stod på menyn och det fruktansvärt gott... det satt riktigt fint i magen!

Har faktiskt kommit på att det är lite mysigt med hösten. Har nu tänt ljus i hela lägenheten. krypit ner i soffan med en filt och snart så ska jag ta mig en kopp varm chocklad, då somnar man gott sen. Laddar inför morgondagenspass 20% 45km!

Go natt, gott folk!        RSS 2.0