Oteepä!!

Wiiii..så var det äntligen dags för EM-veckan, som jag har väntat!:) Sen i maj när barmarksträning börja så har jag haft fokus på EM.. All träning är nu gjord och på tisdag är det då dags att se om träningen gett resultat..DEt har väl inte gått så bra som jag velat denna säsongmen såär det ibland, men än har jag inte gett upp hoppet,nån gång lär det släppa så jag har Haft några motgånger denna säsong så allt har väl inte gått som jag tänkt men men det finns ingen anledning att lägga energi på det som man inte kan påverka.. Så nu släpper jag allt och blickar framåt. Nu ska det gå undan!:)

Resan hit gick ganska smärtfritt, ganska! tyvärr fick vi inte med oss den viktigaste ägodelen som vi alla har! GEVÄRET.. hmm, undrar vart det är och när man får de! Men vi har iaf skidorna med oss så idag har vi tränat. BAnorna är tuffa!! puuhhh... och det här föret som vi har nu är inte det bästa-. plusgrader, snöblask..jaa jag hoppas på lite kallare väder. MEN ett plus i kanten är att det finns någon svår utförslöpa:)..
MEn nu vill jag bara börja tävla och hoppas på att formen finns nånstans i min kropp:)

Flera plus i kanten: Internet på rummet, pingisbord...s sååå det gär ingen nöd på oss. Fast jag har ju sett finare ställen då.:)

Ciao Ciao!

Motbacke....

Oj nu var det ett tag sen sist. Har hänt lite saker.  Befinner mig fortfarande hemma i Torsby hos familjen. Men på fredag beger jag mig uppåt landet. Ska äntligen få far hem till Östersund, inte vart hemme sedan i mitten av december. Har oxå skaffat eget boende nu, ska hyra en lägenhet i 2:a hand, kommer bli riktigt bra. Så nu längtar jag till att få komma upp coh installera mig:) blir skoj... Till helgen är det även tävling i Östersund, Sverigecup! Få se om jag ska köra båda dagarna eller om jag bara kör 1dag..

Som ni kanske såg och vet så blev jag ju lite sjuker nere i Antholz, och envis som jag var så tävla jag på fredagen men det skulle jag inte ha gjort. Blev inge sjukare som tur va men när jag kom hem hade jag hosta och huvudvärk i en vecka. och kroppen var riktigt sliten.. ändå så hade jag inte träna specieltt mycket eller tävlat där nere men jag var verkligen som ett sänke. och huvudvärken släppte aldrig. hostan gick över till slut, och jag besökte doktorn för att ta några prover, jag ville veta om jag kunde börja träna så jag inte hade nån infektion eller nåt i kroppen. Det hade jag inte som tur va, men kroppen var trött och huvudet värkte fortfarande.. Det vissades sig snabbt att jag hade lite dåliga blod och järnvärden så det var bara att börja käka tabletter. Som tur är har jag fått träna,25% pass och styrka men nu igår var det hårt igen och även idag.. känns skönt att träna nu, men oj vad tungt det går.. jag är i en motbacke! och det känns... men jag får kämpa på!

imorgon blir det träning igen!:)
Nu blir det tv!

hej så länge...


        RSS 2.0