Sprintá!

Idag har vi kört sprint.... Vilket tungt före må jag säga..snöblask och djupsnö..man skulle vart en fjäril eller en chines!:) Var väldigt svårt att åka fort och att försöka få nå driv i åkningen kändes helt omöjligt! Kroppen var väl inte riktigt med på noterna idag heller, har fortfarande svårt att få ut det sista. hade iaf stumma ARMAR idag,som gjorde det fruktansvärt jobbigt att åka.. Jag fick en runda i ståskyttet, de är jag nöjd med, för så stum som jag var i mina armar så trodde jag inte jag skulle få ner en enda, så det var synd på sista skottet i stå...som blev en miss! Men men nu är det gjort och jag tänker inte vara besviken längre utan siktar framot istället! Nya dagar kommer och även nya möjligheter. På torsdag är det dags för patrull:)

Vi fick även en utskällning idag, Av en gammal italienska städerska, eller rättare sagt så var det väl elin som hon skrek på, jag och kim stod inne på rummet. hehe... hon skällde på italienska så vi förtstod inte riktigt vad hon mena..hehe roligt var det iaf:)

nu väntar jag på middag! ska bli gött! Imorgon ska det fina vädret komma:)

kanske ska berätta vad jag slutade som oxå. 26:a!

hej på er!


Italia..

Ciao, här kommer lite uppdatering från Italien, eller Brussone(vet inte riktigt hur det stavas) där vi bor! åå idag sken solen när vi tjejer tränade, guuuuddd så underbart. Jag njöt varenda sekund:) älskar verkligen de här livet! men tyvärr så fort vi kom hem från träningen kom molnen:(...men vi hoppas på fin väder imorgon igen, men tror det kommer regna men man vet ju aldrig. Några av oss har fått en fin bränna. kim e leder,sen jag på andra plats och sen kommer elin...

VI har även märkt att i Italien är det svårt att hålla tidern.. hela den här resan hittils av vi fått vänta, vänta å väntat, resan hit tog nästa ett dygn, kom i säng 03.30, och igår var på en invigning. vi reste från hotellet kl 13.30 var hemma 23.00..det kan man snacka om invigning, men vi fick 3-rätters middag, inte fy skam! Jag fick även äran att vara fanbärare. Har träningsvärk i kinderna idag, fick le en hel del igår, men vad gör det:)

Imorgon är det dags för sprint...Wiiiii, första start är 12.30.00, och jag har startnr 30! Hoppas på att det inte blir allt för blöt imorgon. idag var det sugföre och det går inte lätt ute i spåret, så imorgon får man kriga varje meter.. Vi är även på höjd runt 1300-1400 m så det känns vill jag lova!
Men imorgon ska jag ha riktigt roligt ute i spåret iaf!:) och efter målgång kommer vi även få massage, ser jag framemot!

Nu e det nog dags för sängen!

G´natt


Svenska MilitärMästerskapen

Idag har vi kört sprint här uppe i Boden.. Svenska Militära Mästerskapen! Riktigt roligt:) Jag sköt 0-0 och belv 1.a. Elin 2:a med 0-1 och Kim 3:a 0-1. Var bra skytte på oss tjejer..vi visar att vi kan! det gick inte allt för lätt i spåret. var väldig tjärv snö, och vi brudar hade bara sicklat bort skyddsparafinet vi hade på våra skidor så det gick inte så lätt för oss idag.. Känslan hade vart bättre om man fått ett par vallade skidor..men men, nästa vecka får vi förhoppningsvis åka på ett par vallade skidor:).....

Ikväll har vi även träffat vår gamle kamrat Jonas Adolfsson, eller 1:a Sergeant Adolfsson som han nu heter! Han guidade oss en tur, fick se ett och annat! Mycket trevligt!

Annars har vi det bra här uppe!
Nu blir det sängen, så får vi Se vad morgondagen har att erbjuda!

G´natt!


Nya äventyr!

Japp...då var man på väg mot nya äventyr. Tyvärr har vi dock inte kommit så långt. Sitter nämligen på Östersundsflygplats och väntar på att få flyga upp till Boden. Vi skulle åkt kl 16.00 men nu fick planet tekniska fel så det ska komma ett plan från stockholm..så den nya avgångstiden är 17.30... ÅÅå såå drygt!.. men nu är det ju bara 50 min kvar!....

Fick ska först fara upp till Boden ett par dar och sen på fredag flyger vi vidare till Turin och sen till Aosta, där vi ska köra militäramästerskapen. Ska bli riktigt kul, längtar efter att få tävla!:)

Nej...nu bär det snart av!

hej så länge!

Glädje och tårar!

Jaaa..en sån dag! Otepää visade sin bästa sida idag, Solen sken,några minusgrader, fina spår, Underbart! Idag var det Både glädje och tårar.. Teds fenomenala lopp idag. Helt otroligt, vi satt å skrek,hejade som tokar framför tv:n, gåshud på armarna hade jag oxå...det var härligt å se! Elin och Jennys 11:e och 12:de plats idag, grymt imponerad e jag av min rumskompisar, STORT grattis:), och även till dom andra brudarna och grabbsen, Ingela på en fin 13:e plats Kimpan på en 28:de plats:) 

Men min kropp vill tyvärr inte sammarbeta med mig just nu.. Huvudet vill åt ett håll och kroppen vill åt ett annat. Att känna att man inte kan pressa sig fullt ut är frustrerande.. och att inte vara trött i mål, jag saknar den känslan.. Det funkar inte.. Jag kan inte säga mer än att jag är besviken! så därför har även Tårarna fallit idag!... Jag sköt 1-0 och det tar jag med mig inför morgondagens jaktstart:) Ser framemot säsongens första Jaktstart:)

Nu tror jag snart det är läggdags,huvudet är trött men jag får nog hålla ut ett tag till..:) Klockan är ju bara 20.00! 

Tjilivipps! 




 


SOL!:)

Jaa, det finns även en sol i Otepää. Den var efterlängtad må jag säga. Äntligen skinner den.T'nk vad lite fint väder kan göra med humöret, man blir såå glad!:) Träningspasset var då riktigt härligt i förmiddags kunde ha varit ute och skidat huuur länge som helst, men för att spara och ladda batterierna tills imorgon så blev det inte så många timmar!:) Hade fäste även idag...:)

Idag har det även blivit en utflykt. Christofer som reseledare tog oss till ett slott och sen vidare till Valga(tror jag det hette). Var en mycket spännande trip. Såg rätt öde ut när vi kom till slottet, inga människor alls i närheten. men det fanns en ringklocka, den ringde vi på och vips så kom det ut en kvinna. Vi betalade bara 15 kr var  (Seb var riktigt bra på å pruta, han pruta typ halva priset)  för att inspektera hela slottet... Mycket intressant må jag säga. Kändes som dom inte hade nån verksamhet där på vintern men på sommarn verkade det vara nåt. Men vi fick oss iaf en rundtur. Elin tog även lite bilder, hon kanske lägger upp några på sin blogg. Ni får kika in på hennes:)

Snart vankas det middag!:)

Tjingeling!


Stafettdag och Blomsterceremoni!:)

Vårt mål med dagens stafett var topp 6 och det grejade vi galant! Det var roligt att få gå på en blomstercermoni också. Grabbarna fick även dom en 6:e plats. Så nu har dom flesta små blombuketter på sina rum...:)
Idag fick jag lite revansch, kroppen kändes helt ok och det känns som ett steg i rätt riktning! och inga extra skott behövde jag använda idag heller, och det kändes skönt,tyvärr tog det lite för lång tid på vallen tyckte jag men det var viktigt för mig att få sätta dom där skotten.. så skyttet sitter och nu hoppas ja på att formen kommer allt mer och mer.. Längtar redan tills på lördag, då det är sprint som gäller. Men imorgon blir det ett återhämtningspass klassiskt lugnt och ladda upp batterierna inför lördagens sprint.

Nu ska vi se vad kvällen har att erbjuda, skulle behöva lite massage för min rygg och nacke, känns som det har låst sig lite... kanske får gå å flörta med österrikernas massör. Tobbe har vart där på behandling så hon kanske tar in mig med!.. annars får jag kanske flörta med nån av mina kamrater:O)

Hej så länge!


Blickar framåt!

Gårdagens lopp var en stor besvikelse för mig, men vaknade iaf upp imorse med ett leende på läpparna:)....inte är det lätt inte att lägga gårdagens lopp bakom sig,finns liksom och knager där inne, det var ju ett lopp som jag hade sett fram emot väldigt länge och så gick det som det gick, tyvärr... Men nu är det bara att försöka glömma och fokusera på dom fyra tävlingarna som e kvar och resten av säsongen och göra sitt det bästa. Sen i Maj är det bara att ta nya tag igen, träna hårdare och blicka framåt:)
Det är tur man har såna fina och snälla vänner omkring sig som stöttar tröstar och peppar en när det går tungt! 

Idag har det blivit ett återhämtningpass på förmiddagen. Min Vallning funkade bra trots en del klumpar, fast jag tyckte egentligen inte att jag hade några klumpar men det tyckte Seb:) Men oj vilket fäste jag hade..:)

Jag kan även berätta att snön fortfrande vräker ner... suck! men nu har det blivit kallare iaf så imorgon hoppas jag på att det inte blir lika tungfört som igår. Vindarna håller i sig även dom, men tror även det ska bli bättre tills imorgon, eller jag hoppas på det!:)...

En utflykt har även hunnit med idag. til Tartu for vi med minibussen. Estland 2:a största stad.. Vi fann inte direkt centrum nån gång men vi hittade ett köpcentrum som vi stannade på. En del fynd blev det för några av oss.

Imorgon blir det stafett... jag ska köra tredje sträckan! Ska bli roligt och jag är grymt revansch sugen:)

Nu blir det möte! Håll tummar och tår för oss imorgon.

ciao/:o)
 
 


BESVIKEN...!

Jaa..vad ska man säga, finns inte så mycket att säga känner jag. Jag är bara så fruktansvart besviken, så här besviken har jag nog aldrig varit. Och jag vet inte riktigt vad jag ska göra för att få det att funka nån gång..
Att ha tränat stenhårt sen i maj och man har hela tiden försökt göra allt så himla bra, man fokuserar och offrar sitt liv åt de här och sen får man aldrig riktigt lyckas. Det gör verkligen fruktansvärt ont i en då! Och då kommer tårarna vare sig man vill eller inte.. så är.. många tycker säkert de här e löjligt men men..  Jag känner mig slagen och besegrad av mig själv på nåt konstigt sätt.. 

Skyttet får jag kanske vara nöjd med i det här fruktansvärda blåsiga skitiga pissvädret, det blåste verkligen kors och tvärs... 3bom totalt, jag har då aldrig varit med om nåt liknande iaf. Vindarna var svåra, hade motvind hela tiden i spåret tyckte jag.. det ville sig inte riktigt idag! Så just nu vill jag bara dra täcket över mig å sova, och det tror jag banne mig att jag ska göra oxå...snart iaf! och vakna upp till en ny dag med nya möjligheter och hoppas på att formen,styrkan och självförtroende har kommit under natten!.....

Ber även till vädergudarna om ett bättre väder framöver! vi får väl se om han hör mig!

Hej så länge!!


Snöblask,blåsigt,grått och mulet...men inte är vi bittra inte!:)

Jooo..visst kunde vädret har vart bättre! men det är väl bara att gilla läget. Fast önskade att det kunde sluta blåsa iaf. För på träningen idag var det riktigt svårt att skjuta. gick tyvärr inte så bra. Fast några serier fick jag till:) det var ett riktigt skit väder rent ut sagt.. det gick inte så lätt i spåret heller men men...so it can be in the worldcup som vi säger:) Imorgon är det då dags för första tävlingen... och jag e taggad! Fast imorgon kommer det vara som att spela på lotteri. vädret skulle bli precis som idag, fast ännu mer snö och blåsten kommer hålla i sig och då blir det som att spela på lotteri, men man får göra så gott det bara går och framförallt försöka få ner dom där svarta prickarna där framme!:) 15 km ska averkas på den här tunga banan,blir nåt att bita i vill jag lova! men jag längtar tills jag får dra i väg! ÄNTLIGEN:)

Annars händer det inte så mycket här i vår bunker som vi bor i...kanske inte ser så trevligt ut på utsidan men de är faktiskt helt ok här, bra mat och så är vi ju ett glatt och härligt gäng:) så vi är inte bittra:)
Jo,idag så promenare vi även en sväng till Konsum..och handlade lite föda. Äta bör man,annars dör man! 
Ikväll blir det invigning!

Så imorgon får ni alla hålla era tummarna och tår!

Nu väntas det middag,det suger i tarmen!!(som vi säger,eller hur Jenny?:)

Hej hej!!

        RSS 2.0