Vilodag. Törrt.

Idag var det vilodag, igen. Det märks att tävlingssäsongen börjar närma sig, gött de! Nu ligger allt fokus på den kommande världscupen, bara en vecka kvar...

Trots tävlingstankar blev det faktiskt en del gjort under dagen, några utrensade garderober, omstuvning av förrådet, mm. Otroligt vad man kan hitta saker i sitt eget hem.
Under min hysteriska städning blev det ganska varmt så jag vädrade litegrann och skruvade ner elementen... Dessvärre glömde jag stänga medan vi gick och handlade i 2 timmar. Karl var inte helt nöjd när vi kom hem till en något kylslagen lägenhet på regementsgatan, men han fick iaf användning av sin nya vinterjacka under
lunchlagningen :)


klicka för större bild

/kyss & klem

Ny vecka

Då var det måndag igen. Måndagen för mig utmärker sig egentligen inte speciellt mycket från resten av veckans dagar om det inte vore för skolan. Jepp, ikväll blir det plugg.

Dagen började dock med ett hårt intervallpass på ÖSK med skjutning. Det var riktigt kyligt idag så det blev kallt om fingrarna och då blir det svårt att skjuta, men ståskyttet fungerade fin fint. Kroppen har inte riktigt hittat formen än men jag hoppas den närmar sig.

Nu blir det lunch på gamla teatern!
klicka för större bild

Återhämtning!

Idag står vila på programmet och vad passar då bättre än en rejäl sovmorgon, risgrynsgröt till frukost och vinterstudion på TV?

Kroppen känns... ja den känns. Lite träningsverk här och där efter max-styrkan och raket-passet igår (raket innebär alltså hårdkörning på 3ans växel), men det ger nog med sig snart :)

Ååh, det börjar spritta i tävlingsbenen nu när världscupen visas på TV, snart är den min tur...
klicka för större bild

Lärorikt

Efter ett hårt raket-pass lär man sig 2 saker:

  1. Lämna inte ut ditt blogg-lösenord
  2. Somna inte på soffan...


klicka för större bild

/Karl

Morgonträning!

Laddad för dagens första pass, två timmar lugn skate, skönt!


Vilodag!

Idag har jag haft en välbehövlig vilodag. Har tränat på bra sen vi kom hem från Mounio så idag var det skönt att vila.
Tyvärr blev det som vanligt ingen lång sovmorgon för mig utan vaknade rätt tidigt och kunde inte somna om.
Har äntligen kommit i mål med min städning, tog ett tag men nu är dammråttorna borta,det är ordning och reda i kökskåpen och i garderoberna. Bra jobbat, jag är nöjd:)! Längtar tills jag får börja julstöka, baka lussekatter och pepparkakor!

Nu ska jag snart bege mig till Elin. Vi ska se Eclipse!:)
Imorgon blir det hårdkörning igen!

Häpåre!





Söndag!

Imorse var det tungt att gå upp när väckarn ringde. Jag var så trött och ville bara ligga kvar och sova. Men jag pallarade mig upp efter ha snozat ett par gånger och när jag väl fått i mig frukost blev jag lite piggare. Ett lugnt långpass klassiskt blev det med bra vallning och ett mycket bra skytte:) Tycker det är riktigt skönt och roligt att åka klassiskt.
Efter lunch började det suga i kaffetarmen och just då ringde min fina vän Bettan och ville bjuda på kaffe. Det tar 1 min att gå till dit. Vips så var jag där och fick mig en köpp:)

Ett Maxi besök, brödbakning och städning i klädgarderob har hunnits med i eftermiddag.
Nu blir det sporten och sen Beck!:)


:)

Nu är det verkligen vinter här i stan, härligt!  Träningen rullar på, men just nu har jag väldigt trötta armarna efter stakintervallerna i eftermiddags. Imorgon blir det ett klassisktpass, hoppas på finväder så blir det lätt att valla:)
Lyxade till lördagskvällen med lite blodpudding till middag, är det lördag så är det:)
Igår var jag på Apoteket och köpte broddar till löparskorna, ett mycket bra köp!


Må gott!








Borta bra men hemma bäst!

Då var man på hemmaplan igen. Resan hem gick fint. Haft en superhärligt läger tillsammans med laget och det var trivsamt att ha grabbarna med sig. Jag hade turen att få komma hem till ett vitt Östersund. Hoppas det fortsätter snöa och att kylan håller i sig. Imorgon börjar jag träna igen men idag får jag vila kroppen och huvudet. Gick upp tidigt imorse och promenerade till sjukhuset tillsammans med Bettan, bra att kolla läget ibland så att kroppen är på topp!:)
Nu har storstädningen börjat på Regementsgatan 5, det poppas musik för fulla muggar och dammsugaren går varm.

Ikväll väntas det storfika hos Bettan!
Jag längtar efter Karl och Julen.

Nu ropar dammsugaren!:)

Färdig tränad och redo för hemfärd!

Snart så är man redo för hemfärd. I förmiddags blev det 2,30h skate i fina spår. Nu återstår bara ett lugnt klassiskt pass i eftermiddag., sen får man stänga storväskan och packa ner skidorna. Ska bli skönt att komma hem:).
De sista dagarna här uppe har vi tävlat, Distans och sprint och där emellan sett några avsnitt på Sunes Jul och ätit popcorn. Vi har det bra:)
Distansen sköt jag 19 träff och det blev en första plats. Helena 2:a, ACO 3:a. Sprinten dessvärre blev katastrof. Men när vädergudarna inte är på ens sida är det svårt. Riktigt skit väder hade vi. 6 bom blev det för mig,tyvärr. Men så kan det gå. Helena segrade där, följt av ACO och Fia.

Idag är det 3 år sen min fina lillasyster Maja lämnade oss. Jag saknar och längtar efter henne väldigt mycket!<3

Ikväll blir det film och mys!:)



:)

Idag var jag tillbaka i skidspåret:) Körde ett "blöjpass" som en viss Arvidsson sa till mig när han susade förbi! Jag ska kontra en vacker dag. Kändes helt ok, pulsen var lite högre än normalt men det brukar vara så. Imorgon blir det ett 20% pass på förmiddagen och sen staktävling på eftermiddag. Jag och Ted är samma lag.

Vallagrabbarna har nu anlänt, och med sig har dom den nya och enorma Lastbilen. Riktigt läcker må jag säga!
Nu blir det sängen:)
Saknar mina nära å kära!

Tjing

Stabilt!

Jajemen... jag vann slaget, men nu har jag fått nya inkräktare!

Vaknade imorse med lite snuva men det gick bort lika snabbt som det kom,tur de! Känner att jag är piggare i kroppen nu, så imorgon är planen att börja röra på sig:) som jag längtat!


Nu ska jag iaf kila iväg och köldtesta min händer!

natt!

Nya grannar, Ryssarna har erövrat hotellet. Dom har tagit mitt internet! Dags att gå ut i pyjamsen och försvara sig!
Sen är det natt, hoppas jag vaknar upp imorrn frisk som en nötkärna och att jag vann slaget mot mina grannar!:)

Deg dag!

Har nu spenderat en hel del timmar framför denna dator, druckit litervis med vatten, gått på toa stup i kvarten, läst tidningar, bloggar och googlat fram en massa information. Även en enkätundersökning har jag ägnat lite tid åt.
En sån riktig deg dag med andra ord och än är inte dagen slut, hinner nog med  att dricka några liter vatten till innan läggdags.

Inte riktigt som man tänkt sig.....

Det blir inte alltid som man har tänkt sig. Igår eftermiddag låg jag vilade och slockade efter en stund och vaknade upp och kände mig rätt hängig och hade huvudvärk.. Det vara bara att packa ihop sina saker och flytta till ett eget rum på hotellet. Hela kvällen igår var jag trött men vissa stunder kände jag mig frisk men sen kunde det bara smälla till igen och huvudvärken kom. Skit tråkigt verkligen. Men kanske kroppens sätt att säga stopp.
Imorse kändes det ändå lite bättre. fortfarande lite trött och lite huvudvärk nån gång. men det känns lite bättre idag iaf. Jag har varken halsont eller snuva så det är bra! Hoppas kanske kunna traska runt lite på skidorna imorgon.

Lunchdax.....

Ändrade planer!

Blev vilodag för mig idag istället för imorgon. Efter gårdagens intervallpass så var det nog klokt att ta det med ro idag. Fylla på batteriet. Dricka mycket och vila. Visste känns det trist när dom andra far ut och tränar och själv så stannar man inne, men så är det.
På frukosten imorse såg jag vad ryssarna fyllde sina vätskebälten med.. tro det eller ej men JORDGUBBSSYLT! Mängder med jordgubbssylt blandat med vatten.. Rysslands sportdryck!

Nu ska jag försöka få nåt vettigt gjort här. Civilrättsboken och lagboken ligger på bordet och skriker efter mig!

Tjipp!

     


        RSS 2.0