Härlig vår!

Jösses vad dagarna går fort. April är snart över, bara en vecka kvar. Min Roadtrip är över och jag har varit på fift rätt länge. Nu är jag tillbaka i de värmländska skogarna och blir här ett par dar till innan jag far uppåt landet. Hem till lägenheten i Östersund för att starta igång skidåkalivet igen:)
Jag har haft en skön ledighet och en härlig resa genom hela sverige. Att ha fått tillbringat nästan hela resan med en person som man tycker väldigt mycket om så kan det ju inte bli annat än bra.
 Det har varit mycket resande med tåg,pendeltåg,buss, bil och flyg. Fått lära känna en massa nya människor. Har testat på orienteringslivet både i dagsljus och på natten,och även gjort debut i dessa tävlingssammanhang fast då i dagsljus(som tur är). På Nattetn har jag mest stått brevid och coachat fram ärla gänget. Debuten gick ju rätt hyffsat och klarade mig ifrån att stämpla fel. Framförallt var det grymt kul och i sommar ska jag försöka få in orientering på träningsschemat och med min nya icebugs kommer det gå som en dans i skogen.
Under min resa har jag besökt en massa ställen jag har aldrig varit på.
Lärt mig att åka pendeltåg i Storstan utan att se helt lost ut.
Flyget från Bromma till Visby gick snabbt, endast 25min i luften.
Visby var fint och jag åker gärna tillbaka dit nån gång fast då på sommaren. Det lilla jag hann se av Halmstad var vackert så dit åker  jag gärna igen. Trots mycket packning och en tung gevärslåda gick tågresan från Halmstad bra. Take away maten i Kathrineholm smakade bra(rekomenderas). Ett smärtfritt tågbyte och sen en bussresa från Eskilstuna till Ärla. Lilla Ärla hade sin tjusning.:)
Innan det blev dags att fira påsk i linköping stannade vi till i Stigtomta för tävling, där debuten för mig blev. Löparen Hydén fixade skjuts till Norrköping och därifrån tog vi tåget mot Linköping för påskfirande. God mat och dryck och extremt mycket påskgodis! En härlig påsk:)

Nu är jag hemma hos mor och far som sagt, och ett projekt har påbörjats här hemma. Verandan ska målas om.
Men första ska allt skitjobb göras innan vi kan börja måla.
Dags att fortsätta tvätta verandan!

/emelie


Lunchstopp

Min roadtrip har börjat. For med tåget imorse från Torsby till Karlstad, där min fina mormor hämtade mig och sen åkte vi hem till henne där jag är nu. Hon ska snart få bjuda mig på lunch:)
Tåget mot stockholm går kl 13.18 där jag hoppas kunna möta upp dom andra.
Blir en spännande kväll tror jag:)

/Emelie


Våren är här!!!

Länge sen sist. Dagarna går fort och jag har nu haft semster lite mer än 2 veckor, inte speciellt mycket kvar av vilan förens det är start på en ny säsong. Jag är taggad och längtar efter att få köra igång igen:) Tycker kroppen har börjat återhämta sig efter säsongen, så det känns bra.
 
Jag har hunnit med en hel del på min semester redan nu. Direkt efter SM-tävlingarna blev det lite SM-firande och redan dagen därpå for jag och Karl till familjen Walheim i Rislandet och njöt av goda middagar hela veckan. Jag lämnade Rislandet och Karl och tog bussen hem till östersund för att delta i NSOC 2011. Vilken höjdarkväll det blev:) Tack New sweden gänget för en häelig dag!  Dagen därpå for jag till Sälen på Hello Sweden arrangemang. Det blev fina dar med bland annat skidskyttetävling och pararellslalom.Fick träffa och lära känna härliga människor, Riktigt roligt. Mitt lag SJ event och Expressen kämpade tappert. Från sälen liftade jag med Nisse och Åsa hem till Värmland. Slog mig till ro hemma ett par dar, men spenderade helgen i Karlstad tillsammans med min underbara vänner Helena och Maria, tack tjejer för en lyckad helg! Ni är guld värda:)
Nu är jag hemma i torsby igen men redan imorgon far jag mot nya äventyr. Imorgonkväll är det middag på karlberg i stockholm. Där fin uniformen och baskern skall bäras. Efter vårat militärVM guld har vi tjejer blivit bjudna till Stockholm. Det blir nog roligt. så imorgon tar jag tåget till Stockholm och jag blir kvar tills på torsdag. Torsdagkväll för jag äntligen träffa karl igen, var ett bra tag sen nu. har saknat honom mycket! Torsdagkväll flyger vi till Gotland och då ska jag prova på orienteringslivet ett tag. Från Gotland till Halmstad på lite orienteringsläger några dar sedan påskfirande i linköping.
 Jag har ett par riktigt roliga och härliga veckor att se framemot innnan jag börjar jobba igen:)
Jag njuter för fulla muggar!

Nu blir det till att fixa baskern, putsa fin skorna och packa för ett par veckors roadtrip!

Hej så länge!


        RSS 2.0