Skidtävling

Bilenfärden hem till Torsby gick lysande. Värmland bjuder på sommarväder vill jag lova.
Hej å hå imorgon blir det tävling. Inte på rullskidor utan nu är det längdskidor som gäller och Utan bössa också.
6,8km ska avverkas inne i tunneln.  Det blev en premiärtur inne tunneln idag. Skidtest och lite fart. Måste ju testa på så inte hjärtat får en chock. Jag tar det som ett riktigt bra träningspass för det kommer det garanterat bli. Och roligt ska jag minsann ha:) Önska mig lycka till!


SM helg och Testvecka

I regn och rusk avgjordes Rullskidskytte-SM i helgen i Boden. Bore testade på hur det var att leva campinglivet en helg. Laga mat åt 10pers i en 10kvm liten stinkande stuga med endats 2 små kokplattor och 2 katruller. Diska ute i iskalllt vatten. Efter det hittade vi servichuset och Torktummlaren blev vår räddning.
Det blev en 4:e plats på sprint och en 5:e plats på Jaktstarten. Skytte fungerade väldigt fint hela helgen och jag är nöjd med det. Åkmässigt var det helt ok på fredagen men lördagen blev det jobbigt. Kände mig mör i kroppen redan på uppvärmningen och mörare blev jag men Ett fint skytte blev det iallafall.
Efter nedvärmning och dusch for jag och Karl direkt ner till Rislandet. Där kräftor och paj väntade på oss. Det är Alltid lika trevligt och skönt att komma till lugnet i Rislandet.
I Söndags blev det OL-träning i rislandets skogar som Sixten fixat. Jag var lite trött i både kropp och huve så det gick inge vidare för mig. Men bra träning blev det.

I måndags tog jag tåget från Umeå till Ö-vik där Sara,Fredrik och Sune plockade upp mig och jag fick lift till Östersund.
Tillbaka i Östersund och testveckan har redan börjat. Igår gjordes DXA och Styrketester. Bänkpressrekord blev de!:)
Imorgon är det dags för hjärtat att testas. VO2 max ska köras.

I Östersund stannar jag inte så länge utan jag har redan packat väskan. Imorgon efter lunch bär det av ner till Värmland för skidtävling.
Besök

Min mellersta bror David är här på besök. Mycket Trevligt med sällskap nu när Karl är borta och jobbar.  Han ska vara här hela veckan tills vi far upp mot Norrland för Rullskidskytte- SM till helgen. David är bra att träna med, han sporrar och ger bra tips på träningarna. Hans skidteknik är fruktansvärt bra så där kan jag lära mig mycket.
PÅ Intervallerna imorse gjorde jag ett tappert försök att hänga med men det höll bara några meter sen fick jag ge mig...
Höst väder

Brrr... rikitgt kalla och kyliga vindar här i Ramund! Termometern sjunker för var dag. Långtightsen och underställströjan har fått åka på. Dagarna går fort och endast 2pass kvar innan vi rullar hemåt imorgon.
Vi tränar på bra och det känns i kroppen.
I eftermiddag ska vi upp på fjället då får kameran följa med!


Ramundberget

Lite dålig uppdatering härifrån på sista tiden. Har hänt en del sen sist. Många roliga härliga dagar med grillning, glass,en hel del träning,Yran-häng, och finbesök från Västerås och Eskilstuna.

Just nu Befinner mig på Fjällgården uppe i Ramundberget på läger med laget. Lägret började i fredags men vaknade upp med en klinade hals och beslöt att stanna hemma en natt till för att vara på den säkra sidan. Men efter en god natts sömn så vaknade jag upp på lördag morgon och kände mig frisk. Tränade och det kändes bra så igår for jag och Helena upp hit. Just nu skiner solen här i Ramundberget men vädret svänger ganska fort.
Det är härligt att vara i fjällen:)
Läger i Ramundberget

Det har varit stiltje på bloggen i några dagar nu, ber om ursäkt för det! Tanken var att jag skulle åkt på läger i fredags men eftersom jag hade lite halsont så vilade jag lite och mjukstartade här i Östersund ock åkte inte till Ramundberget förrän idag.
Lite bilder av vad vi sysslat med senaste tiden:

Vårat loppisfynd snyggas till!


Jonathan och Emil på besök. Emil grillar och jag ser skeptisk ut...Ett träningspass övergick i hallonplockning...

        RSS 2.0