Torsby

Den senaste veckan har varit mycket händelserik med midsommarfirande och allt som hör därtill! Självklart blev det en del träning också!Lite skytte mellan intervallerna med Elin.

Innan själva midsommarfirandet drog igång var det Borejoggen som gällde, 8.5 kuperade kilometrar på Torsbys gator. Innan loppet hade jag en väldigt hög målsättning, 4 min/km, vilket skulle innebära en sluttid på 34 minuter.
När jag passerade stenbron och 4km-skylten visade klockan 15:46 vilket innebar att jag låg 15 sek före
tidsschemat!


David kom undan med blotta förskräckelsen...

In i mål tappade jag något men jag sprang ändå in på 34:46 vilket räckte till en 3:e-plats i damklassen, jag är jättenöjd! :) Här kan ni läsa och se fler bilder från Borejoggen

Jag har även hunnit med att testa lite nya skidor i tunneln inför kommande säsong, jag tror det kommer bli riktigt bra :)


Jag, pappa, Peltonen och Karl i tunneln

Nu är väskorna packade och en dryg bilfärd upp till Östersund väntar! Hejdå Torsby för den här gången!


.......

Blev ingen långvila efter lägret. Tanken är att träna lite till innan det  blir långvila på midsommar. Benen har inte varit dom bästa den är veckan, men det börja ge med sig. Hoppas att dom piggnar till inför fredagens bravader. Då ska jag nämligen springa Borejoggen. Ska bli himla roligt och spännande. Har inte sprungit en löpartävling på 5 år. Spännande! Sen ska det firas midsommar vill jag lova:)


Nu sängen, för imorgon ska det köras dubbla intervallpass!

/Emelie

Långtur

Lägret rullar på. Vi tränar hårt och mycket. Efter en långtur i förmiddags med 2h rullskidor och 3 h löpning så mår mina ben som dom ska vara efter ett sådant pass. Det blev en bra tur och alla var rätt så glada och nöjda när vi väl var tillbaka. Några svordomar under turen gav många skratt. :)
Vi fick iaf en välförtjänt viloeftermiddag.

Nu vankas det middag!

Hemmaläger!

En riktigt rivstart på detta läger kan man säga. Idag har det körts 2 hårda pass både för/eftermiddag. 3000m+ 70*20 intervaller på Björnevi. Hårt men riktigt gött efteråt. Det blev personbästa på 3000m vilket jag är nöjd med.  PÅ eftermidagen stackade vi 10% i Finnsjöbacken.. Det var jobbigt!

PÅ Kvällskröken blev det skytte.. Ikväll lär jag somna väldigt gött!

Intervalldag

Ännu en rätt fullspäckad dag är avklarad. Sen jag kom till Torsby har det blivit tidiga mornar med träning för att hinna med både det ena och det andra.
Idag har vi kört intervaller både på förmiddagen och på eftermiddagen. Jobbigt som attan och hjärtat fick jobba hårt! Och när all träning var gjord var det bara att byta om till finkläderna och fara iväg på skolavslutning för att dela ut stiependier till några duktiga idrottsungdomar.

Imorgon en ny dag!:)


SOMMAR!

Dags att börja skärpa sig med uppdateringen på bloggen. Skyller på att tiden inte riktigt har räckt till och att jag har prioriterat annat. Mycket har hänt sen sist. Efter Malloroca blev det några dagar hemma i Östersund. Sen packade vi Tobbes bli full och rullade ner till Värmland. Militärövningen i Molkom förra helgen var jobbig,men nu är den gjord för det här året.
Träningen rullar på och förra veckan blev det en hel del timmar i träningsdagboken. Gårdagens vilodag och födelsedag var välbehövlig. Min vackra pojkvän har även varit här i 1 vecka men i eftermiddags skjutsade jag honom till flyget. Efter några dagars ledighet var det dags för honom att börja jobba igen.

Jag har även hunnit med att fylla 24 år. Det blev grillfest, kubbmatch och  jordgubbstårta. Jag fick fina presenter, bla ett par riktigt lätta löparskor av min Karl. Dom går nästan utav sig själv:)

En ny vecka med träningen har jag framför mig och idag har det körts intervaller och styrka tillsammans med Fröken Amttsson. Snart kommer dom andra brudarna i laget. På söndag kör vi vårat andra läger här i Torsby. Då ska jag visa dom vad Torsby har att erbjuda:)

Tjing!


        RSS 2.0