Bjuder på lite bilder....


Hemma!

Efter 1 veckas träningsläger på Mallorca är jag nu hemma i Östersund igen. Haft en kanon vecka med laget. Mycket träning, sol, värme,god mat, och bad! Det känns i både ben och armar vill jag lova men det är en go och härlig känsla som är i kroppen nu:)
Tack vare A-M så blev jag bättre och bättre i serpentinbackarna på cyklen. När sista cykelpasset var avklarat var jag så nöjd så nöjd att jag hade överlevft! :)

Nu blir det en lugn lördagkväll framför tv:n!

Mallorcakommer fler bilder.....


Mallorca!

Länge sen sist. Just nu befinner mig på Mallorca på säsongen första läger. Här är det varmt och skönt så vi har det rätt gött. Vi cyklar och cyklar upp och ner för serpentin backar. En sak ska jag erkänna, att åka racercykel nerför är inte riktigt min grej än. Det går på tok för fort! Men hoppas rädslan försvinner ju mer jag åker. Jag har ju bara cyklat racer 4 gånger i mitt liv, 2 gånger förra veckan och 2 gånger nu på mallis. Ja nog tror jag att jag hinner lära mig att åka nerför innan veckan är slut. Vi har inte bara cyklat det har blivit rullskidor och även ett par timmar i solstolen:)

Som sagt, vi har det rätt sä gött!;)

/Emelie

        RSS 2.0