Härliga höst!

Dagarna bara rusar förbi. Ett härligt och fint höstväder har Östersund bjudit på denna helg. Helgen är över och imorgon är det måndag igen. Idag har det varit en vilosöndag. Som vanligt ingen sovmorgon när det är vilodag. Slår upp ögonen vid 07.20 och det är omöjligt att somna om. Blev ett dammsugar race på förmiddagen. Sen en promenad i solen med Sofia. Ett skyttepass med Åsa, då precision skulle skjutas. Perfekt väder för personbästa men iinte då. Får försöka igen nån annan dag.

Eftermiddagen ägnade jag mig åt att baka kakor. Kakburken har varit tom ett tag, så nu var det dags att fylla på den. På onsdag kommer Karl hem och då kommer kakburken vara tom igen innan helgen. :)
Imorgon är det intervaller på schemat. Kommer bli en härlig träningsdag! :)
/Emelie

Hem ljuva hem!

Hemma i Östersund igen efter ett härligt och hårt läger i Sollefteå. Jag är trött från tårna och ända upp till huvudet, men det är skönt att vara så trött. Idag är det vilodag och jag ska inte göra många knop förutom att packa upp storväskan.
Igår kördes ett träningrace innan vi for hem till Östersund. Med skakiga ben och en trött kropp lyckades jag skjuta 19träff. Jag slutade 6:a. Om 2 veckor drar vi till Ruhpolding på läger, längtar! :)

Bloggstrul

De läsare som använder sig av Internet Explorer har under senaste tiden inte kunnat ladda memeli.blogg.se pga ett script-fel men problemet borde nu vara avhjälpt.  Att även layouten har sina problem i IE är svårare att fixa, därför rekomenderar jag firefox eller google chrome för de som vill få en lite vackrare och enklare bloggupplevelse.
/ringrostig bloggdesigner

Höst på riktigt!

En mycket trevlig helg hade jag i Ärla tillsammans med min Karl och härliga vänner! Orienteringstävlingen gick väl sådär. Då jag sprang i en öppen klass med en medel svår karta. Vet inte om jag kan kalla det medel, det var sjukt svårt! Efter att ha sprungit runt och irra efter en kontroll i nästan 24min var jag nästan påväg att ge upp. Då jag tog några djupa andetag och frågade snällt en gubbe vart jag befann mig. Det visade sig att jag hade koll på läget och kontrollen var bara några meter ifrån mig. jag Visste ju att det skulle sitta här nånstans. Till slut hittade jag den och kunde då fortsätta. Segrar tiden i den öppna klassen var 58 min, min tid 1,24h, inte så pjåkigt va?! Jag är imponerad av alla orienterare, Hur kan man springa så fruktansvärt fort och samtidigt läsa en karta och veta exakt vart man befinner sig och springa rakt på till nästa kontroll! Ja, jag har då ofantligt mycket kvar att lära:)
Det där med orientering är inte lätt alltså, men oj så skoj det är! :)
Bilresan hem till Östersund gick lysande. Bara 7 tim med ett middagstopp i Sundsvall!

Träningen rullar på. Bra och mycket träning blir det och på söndag är det dags för septemberlägret.  Vi drar till Sollefteå i kör järnet i 10 dagar!:)

Östersund bjuder på regn, regn och åter regn med kyliga vindar. Hösten är här och det dricks te som aldrig förr!
Ikväll ska jag på födelsedagskalas till systrarna Jonsson:)

Tosseberg och Myrintervaller: check!

Ja, dagarna rusar iväg och imorgon packar jag ihop väskan och sätter mig på tåget som tar mig ner till Eskilstuna där min kära Karl plockar upp mig. Helgen ska tillbringas med orienteringsfolk. En tävling skall springas på lördag, då i öppen klass för min del. Spännande:) Sen ska jag heja och träna! 

Efter några veckor med lite mindre träning pga tester och tävlingar så har det nu börjat tränas rejält igen. Känns i alla mina muskler.
Så här i Torsby har det tränats och tränats. Jag har Hunnit med en del skidpass i tunneln, Tossebergsintervaller och idag besökte jag valbergsmyren, en BLÖT  upplevelse vill jag lova.  

        RSS 2.0