Regn och plantering

Söndag och vilodag. Ingen dirket vilodag blev det, 7tim plantsättning i skogen. Regn regn regn och ännu mer regn,hoppet om att det skulle sluta regna fanns. Det slutade aldrig regna. Genomsur,kall, hungrig,trött,less var jag ute på hugget. Jag blundade,drömde mig bort till varmare breddgrader. Efter bara någon sekund väcktes jag av att mitt rör träffade en sten. Vaknade upp och jag var fortfarande kvar där ute på hygget i regnet.
Jag brukar alltid ha ett leende på läpparna,idag log jag inte en enda gång i skogen.
 Något jag avskyr är att sätta plant, bara så ni vet. Nu är det gjort och jag är glad över att det är ett helt år kvar tills nästa plantsättning.
Väl hemma väntade en varm dusch, bastu, god middag och en fantastisk god blåbärspaj som min underbara mamma lagat. Jag kommer somna gott ikväll.
 
Min lettiska vän Zsanna är tillbaka i Torsby och jag har fått sällskap av henne på några pass. Trevligt!
Imorgon väntar träning,der ser jag fram emot.:) 

Vurpa

Regnet öser ner här i Torsby. Nu tror jag minsann att sommaren är slut, men jag ska inte klaga. Sommaren har varit så bra, och vädret har inte alls varit så illa. En bra sommar fylld men en massa träning precis som det ska va. Läger, tävlingar och en massa andra utflykter. 
Men än är inte sommaren slut,för om 1,5 vecka åker jag till Bulgarien tillsammans med de andra i laget. Det tror jag kommer bli ett riktigt bra läger:)

Jag har tränat på bra sen jag kom hem från Sollefteå. Lillebror har varit med som sällskap varje pass och det är jättebra. Han hjälper mig att utvecklas till en bättre skidskytt. 
Igår gjorde jag en rejäl vurpa på rullskidorna. Jag klarade mig ganska bra men det blev en del skrapsår, en blå rumpa och en öm kropp. Men jag har kunnat genomföra dagens pass ganska bra ändå, så jag hade tur. 

Om regnet öser ner imorgon så ska jag besöka tunneln på förmiddagen.


Sollefteå

Mycket dålig uppdatering här. Och det beror på att bloggappen från både min iphone och ipaden inte fungerar som det ska. Jag hoppas kunna lösa det snart. 
Nu är jag iallafall på hemmaplan igen efter 1 veckans träningsläger med laget i Sollefteå. Och som avslutning på lägret körde vi även Rullskidskytte SM där. Hem fick jag med mig min första SM-medalj i Rullskidskytte. Det blev en 2:a plats bakom Åsa på sprinten. Dåligt liggskytte och lite seg åkning resulterade i att jag halkade ner till en 4:e plats´på jakstarten. Jag tyckte det var en bra helg och jag är nöjd. Men långt ifrån toppform är jag och jag känner att det är mycket kvar att jobba på . Känslan är bra och jag känner att jag är på rätt väg och nu är det bara att fortsätta planen och jobba på som vanligt!


Racehelg

Dagarna rullar på och träningen likaså. I helgen arrangerade brorsan en tävlingshelg. Sprint och jaktstart stod på programmet. Bra träning inför Rullskidskytte SM som avgörs i Sollefteå den 18-19 aug. 7 tappra åkare var vi på lördagens sprintrace och 4 åkare på jaktstarten. En 2:a plats blev det båda dagarna för mig och på jaktstarten lyckades jag få 19träff och tyckte även åkningen funkade mycket bättre än lördagens sprint,då jag hade oerhört tunga och slitna ben. David segrade bägge dagarna och Karl gjorde tävlingspremiär i rullskidskytte. Han fick klart godkänt.
Efter Oringen vecka har jag varit lite små seg i benen, men inte så konstigt efter en sådan vecka med en hel del löpning. Men nu tycker jag att det börjar ordna upp sig och benen blir piggare och piggare. 

Idag har jag en välbehövlig vilodag.  Jag har ändå tillbringat nån timme i vedhögen, städat, handlat. Tidigt imorse skjutsade jag Karl till flyget där några dagar skogsarbete i Kiruna väntade.
Imorgon blir det träning, och senare på kvällen ska vi fira min kära mor som fyller år. Det blir buffé och TopCats på Bredvika.


        RSS 2.0