Fredag

Plågandet gick ganska bra. Roliga och riktig bra pass har jag fått till idag. Glad trött och nöjd är jag efter en sådan dag. Jag känner redan nu hur träningsvärken närmar sig.
Imorgon tar jag en vilodag och laddar batterierna för en ny vecka med träning.


Knott

Knotten gjorde mig sällskap på dagens förmiddagspass. Herregud vad hemskt det var. Rekord snabba skytteövningar blev det iaf. Förmiddagens pass snurrade jag runt på stadion. På eftermiddagen stakade jag en fin tur mot Gräsmark.
Efter middagen blev det ännu ett skyttepass.
Imorgon ska jag försöka plåga mig på hårda milen.


En helt vanlig dag

Frisk och pigg, så idag joggade jag runt i Valbergsterrängen. Kanske inte med det lättaste steget men framåt kom jag. Innan träningen hjälpte jag skidtunneln med lite bilder för en broschyr. Rasmus, Pontus och jag log glatt framför kameran.

Eftermiddagen tillbringades i gymmet. Ett träningssamtal har även det hunnits med.
Dä ä gött å va igång igen;)Sommar dagar

Det här med bloggandet har verkligen skjutits åt sidan ett bra tag nu,Skärpning!

Dagarna fortsätter att rulla. Det går fortare än man tror. Juni har snart passerat och jag har hunnit med en del sen sist jag skrev.
Studentkalas för min fina bror, säsongens första träningsläger med laget,sångjobb, borejoggen,midsommarfirande och en hel del träning däremellan.
Precis som sommardagarna ska vara.
Midsommaren firades först med den årliga borejoggen där jag placerade mig som 4:à i damklassen. Alltid lika jobbigt men alltid lika roligt. Sillmiddag med familjen och senare på kvällen tillsammans med goa vänner. Som avslutning på midsommarafton dansade vi loss till storebror och hans band nere på faktoriet.


Denna vecka skulle jag ha varit i Boden på träningsläger med militären. Efter en hårdvecka med mycket träning tillsammans med u-laget, en löpartävling som avslutning. Hann inte riktigt kroppen återhämta sig. Trött seg och kli i halsen, så
både jag och Anna fick vända i Östersund.

Igår kväll mådde jag bättre,och halsen var bra. Ett tungt huvud dras jag med fortfarande. Men med vila och ordentligt med sömn så hoppas jag att det släpper snart.

Familjen har farit på semester en vecka. Så jag lillebror och Guffe har huset för oss själva.
Karl är på semester i Kroatien. Jag har inte sett honom på drygt 1 månad, så nu längtar jag efter honom riktigt mycket.


Ikea

Igår vilodag och då passade familjen Larsson på att åka till Ikea. Dock var det inte bara vi som tillbringade lördagen på Ikea utan ganska många andra. Märktes att folk hade fått tillbaka på skatten.
Det blev byråer till både kläder och skor. Eftersom min kära bror tar studenten på fredag så blev det även storhandling till hans kalaset.

Dagens projekt blir att bygga ihop byråerna, men först en lång löptur med broder.

Trevlig söndag!


Torsdag

Bra träningsdag idag. Lungorna vändes nästan ut och in. Nöjd och glad var jag efter förmiddgenspass:)
Mindre glad blev jag efter att ha lämnat Karl vid tåget. Då jag inte kommer träffa han på en månad. Det är tur att dagarna går så fort:)

Kvällen ägnade jag på skjutvallen. Och nu är det Diamond league som gäller.


Gräsberget

Dom tre skidskyttarna och en orienterare. Dagens löppass blev offroad, som vanligt när man har en orienterare med sig.


Frukost

Dagens viktigaste måltid.


Tillbaka

Nu är jag tillbaka, tillbaka i Värmland och i bloggen. Uppdateringen har verkligen varit dålig, det ska bli stor bättring på det. Det har hänt otroligt mycket sen sist jag skrev. Våren passerade fort, Maj och en träningsmånad är redan över.
Efter Göteborgsvarvet for jag direkt upp till Riksgränsen och tillsammans med några i militärlandslaget fick vi fina och härliga skiddagar. Röda ansikten och googelbrännor. En liten topptur provades på och då stighudarna vändes åt fel håll blev motståndet blev rätt så rejält. En tur dit igen nästa år är ett måste om man vill få alpkänslor.

Från Riksgränsen till Östersund, där en testvecka inledes med maxtest och styrketester, träningsvärk deluxe kom som på köpet.
Efter testvecka for jag till Bredbyn för mitt första sånguppdrag för detta året. Ett sagobröllop där Fredrik fick sin vackra brud Sara. Jag gjorde mitt bästa i kyrkan men att hålla tårna tillbaka var svårt. Stort tack till er för att jag fick vara med att dela denna dag med er. Det blev även ett löppass i Bredbyskogarna, dock utan björnkontakt.

Efter bröllopshelgen blev det packning och flytt. I våras bestämde jag mig att flytta hem igen. Hem till Värmland och fortsätta min satsning mot mina mål och drömmar. Det känns som ett bra beslut, och jag vet att detta kommer bli riktigt bra. :)

Snart är det dags för U-lagets första träningsläger. Vi kommer att vara här i Torsby och köra järnet. Jag längtar lite efter mina vänner så det blir bra när dom kommer hit. :)

Annars funkar träningen lysande. Hårda pass körs så att jag nästan spyr, och lugna njutbara pass ibland. Jag gillar det:)

Min Karl har kommit på besök och hjälper mig, agerar hare åt både bror och mig. Imorgon fyller jag 25 år, jösses vad tiden går fort.

                                                            
                                                      när jag är som snyggast


        RSS 2.0