På väg...

Lämnar Småland och bilar upp till Ångermanland. Det går alldeles utmärkt. Jag får se mycket och passerar ställen jag aldrig varit på. Min kudde och iPhone gör mig sällskap:)

Imorgon står jag på startlinjen!:)


Eventdag

Eventdagen är över. Tror alla blev nöjda och glada. Jag är iaf nöjd med dagen. Ett bra träningspass fick jag till innan allt drog igång också. Löpintervaller blev det och Smålands terrängen levererade.

Imorgon far vi upp till Sollefteå.


På resande fot....

Just nu är jag på väg till Nässjö. Sponsorevent tillsammans med förbundet och sveaskog är det som gäller. På torsdag far jag direkt upp till Sollefteå för säsongens sista tävlingar,SM sprint jaktstart och stafett. Efter Altenberg såg det ut som att jag hade kört mina sista lopp för iår. Men jag blev till slut frisk och jag har kunnat träna på bra nu några dagar. Så jag bestämde mig för att köra SM.
Det är ju roligt att tävla och vad spelar det för roll vad resultatlistan visar?!
Jag längtar mer än någonsin till att få dra igång igen med hårdträning. Ser fram emot nästa säsong! :)


Söndag

Helgen är över och idag fick jag äntligen se solen, Skönt!
Jag mår bra och jag tränar det är också väldigt skönt:)
Helgen har annars varit lugn. Igår kväll var det middag tillsammans med vänner. Måleriet är klart och nu återstår bara att hitta det perfekta tyget att klä den med. Jag har fått lite annat gjort här hemma också. Att skriva att-göra-listor är bra!

Imorgon ska jag träna igen:)


Fredag

Lyckan är enorm när man får knyta på sig springskorna och ge sig ut och kuta. Det var precis det jag gjorde i förmiddags. Härligt springväder och ett leende på läpparna gjorde springturen magisk!:)

Ett lättare styrkepass fick det bli också. Imorgon lär träningsvärken komma som ett brev på posten, som vanligt! :)
Mellan passen har det ätits grillbuffe,Tygletande på stan och måleri.

Karl har lämnat Jämtland och tagit sig söderut. Han lär stanna där ett bra tag. Orienteringssäsongen har startat och det kommer vara tävlingar varenda helg. Vi får se om han kommer hem igen!


Trevlig Torsdag!

Förkylningen är mycket bättre.
Dagen började med några timmars jobb på förskolan. Så himla roligt att få träffa alla barn igen.
Efter lunch blev det en lugn skidtur och skytte tillsammans med Elin. Det var skönt att röra på sig igen, men jag kommer fortsätta ta det lugnt med träningen. Göra det kroppen orkar och inte köra på och bli sjuk igen, för det tänker jag inte bli!

Måleriet fortsätter på fåtöljen,det blir bra!:) Karl har även satt upp en hylla i köket, det blev också väldigt bra!
Kvällen avslutade vi på resturang Brunkullan. Fantastiskt god mat!


Uppdatering

Regn och rusk här i Östersund. Snart är våren här och knackar på, Jag längtar efter solen:)
Min onda hals förra veckan blev en förkylning som har varit segare än någonsin. Jag känner mig bättre och piggare nu så jag hoppas den är väck snart.

Jag hade en väldigt trevlig och lugn helg i Rislandet. Där trivs jag. Mycket god mat och skratt. Jag fick uppleva 7-mila starten och langa vätska. Karl åkte bra och fort men den som imponerade mest var ändå Mats (Karls pappa) som segrade i H45 och persade med dryga 20 min på 74km isiga spår i strålande solsken.

Måleri


Hej och hå vad bra det går....

.....eller inte! Just nu har blåser det väldigt mycket motvind för mig.Kroppen samarbetar inte med mig. Arg, less, deppig och frustrerad över att kroppen inte kan vara 100%. Halsen är bättre men fortfarande konstig. Idag testade jag att åka skidor men känslan var sådär ,och hela eftermiddagen har jag varit trött.
Därför beslöt jag iförmiddags att inte fara ner till sysslebäck och köra sverigecuptävlingarna i helgen. Just nu känns det hopplöst men jag kan inte göra så mycket mer än att lyssna på kroppen.

Inget MilitärVM blir det heller inte för oss pga snöbrist. Riktigt tråkigt!
I allt det här mörka försöker jag hitta några små ljusglimtar. Det är ju motgångar man blir stark av och efter denna säsong så lär jag vara starkare än någonsin.:)

Istället för Sysslebäck så kommer jag spendera helgen i Rislandet, hemma hos Karls föräldrar. Där kan jag koppla av och njuta av tystnaden.

Hemma igen

Bloggen har fått ett ansiktslyft och jag är hemma i Östersund igen. Dock kan hemsidan se lite konstig ut när webbläsaren har gammal information lagrad. Bilder hamnar fel, eller visas inte alls, men det ska rätta till sig om man uppdaterar några gånger.

På söndagen startade hemresan och måndagförmiddag var vi hemma. Det blåste rejält men vi lyckades landa som tur var.
Altenberg bjöd på riktigt skitväder dom sista dagarna. Rejäla vindar och regn. Känslan i skidåkningen var helt ok, men någon fart fanns inte. Jag var långt efter men vad gör det?! Istället för att stirra sig blind på resultat och bli besviken så sket jag i det. Jag orkade 3 lopp på 4 dagar,det får jag vara nöjd med. Jaktstarten var lite tyngre än dom andra loppen och skyttet blev lidande då jag inte riktigt orkade hålla fokus.
Tävlingsmänniska som jag är så gick det inte att komma ifrån besvikelsen när resultatlistan kom ut. Jag glömde den fort och blickar istället framåt och tar med mig bra saker ifrån helgen.
Jag vet och att det kommer bli riktigt bra till nästa år! :)
Stort TACK till vallarna Sebastian och Micke som ALLTID gör ett kanon jobb med våra skidorna.

Imåndags kväll/natt började min hals klia. Så igår fick det bli vila, tanken var ett lite lugnare pass men jag stannade inne och drack te istället. Det kändes redan bättre på igårkväll och imorse efter frukost kände jag inget. Efter ett samtal med tränaren beslut jag att sticka till gymmet och lyfta lite skrot. Om det blir en lugn tur på skidorna i eftermiddagen har jag inte bestämt än.
Tanken är att på fredag åka ner till sysslebäck och köra sverigecup och sen på måndag drar jag på MilitärVM, jihoo!!:)


Nytt utseende!

Bloggen har nu fått ett ansiktslyft och är numera, enligt önskemål, ljus och fräsch.

Comeback!

Äntligen lite uppdatering. Internet här i Altenberg är inte det bästa. Här har vi det bra. Mycket skratt och roliga händelser. :)

Min comeback var tuff. Riktigt jobbig. Blöt nysnö och blåst gjorde inte det lättare för mig precis. Någon fart fanns inte överhuvudtaget och det finns det en förklaring till. MEN jag genomförde loppet och missade bara 3skott.

Imorgon är det sprint och jag hoppas det kommer kännas bättre, Det tror jag:)

Ikväll kör vi ett coca-cola test! :)


Tyskland!

Efter många veckors uppehåll från både tävling och mycket träning så är det nu dags! Kroppen är hel och jag är redo. Jag ska äntligen få dra på mig nummerlappen och göra det jag brinner för, TÄVLA!

Imorgon bitti drar jag till Tyskland för säsongens sista IBU-cup!
Det kommer bli tuffa dagar. Spännande att se hur kroppen kommer reagera. Taggade och lycklig är jag:)


Vasaloppsdag!

Vasaloppsdag och Frukost framför tv. Har alltid gått upp på morgonen, bänkad mig framför tv och sett starten. Det är något man aldrig får missa. Jag ryser varje gång och jag vill uppleva denna start,detta lopp igen!! :)

Mellan Vasaloppet, skidskytte-vm i ruhpolding och längdskidor från lathi så har jag varit ute på en härlig skidtur tillsammans med Elin.
CJ Bergman gjorde det igen! Helt fantastiskt. Den där värmlandspöjken, han kan han;)


Happy!

Snoret är borta och jag har tränat några dagar. Solen lyser här i Östersund och jag är lyckligare än någonsin. Träning har gått bra och jag bara sprudlar av energi. :) Så otroligt skönt att få träna igen. Jag lyssnar noggrant på vad kroppen orkar med.
Igår eftermiddag körde jag tillsammans med Karl. Det blev Löpning snabbdistans, Frösörundan på tid. Det är en slinga som jag kommer ha som en testrunda roligt. Löpningen kändes bra så jag bestämde mig för att testa på ett intervallpass idag på skidorna, 5 veckor sen sist.
Det gick över förväntan. Jag blev trött men det gick bra och jag är nöjd!

Nu ligger jag i soffan och kollar tv. Glad trött och rosig om kinderna:) Carl-Johan tog nyss ett brons. Så jäkla roligt, grattis cj!


        RSS 2.0