Irriterad hals

Att behöva vila när man inte har planerat vila är något jag INTE gillar. Imorse vaknade jag med en irriterad hals. Det var bara att ställa in dagens planerade intervaller. Jag har väldigt svårt för såna här dagar och det blir även synd om min omgivning.
Att försöka slappna av och inte stressa upp sig vid såna här tillfällen är något jag verkligen måste jobba med. Men det är inte alltid så lätt.
Har försökt kurerar mig på bästa sätt genom mycket vätska och vila. Hoppas det går fort över så jag kan vara pigg och rask till Ramsau.

Istället för träning så blev det rensning i garderob. Bort med sommarkläderna och in med höst/ vinterkläderna. Då när jag brukar rensa(händer väl inte alltför ofta) bort gamla kläder så blir jag extremt shopping sugen och vill bara fylla garderoben full med nya kläder och skor.

Inte nog med garderob rensning, det blev även lite bakning. Blåbärsmuffins och en kaksort.

Sa jag att jag hade svårt att slappna av?!:)


Måndag

Dagarna går fort.
Förra veckan fick ett ledsamt och tungt slut. Vår finaste älskade bästa vän, vår hund Guffe blev väldigt sjuk och var tvungen lämna oss. Nu är han tillsammans med vår älskade lillasyster Maja där uppe i himmelen. Jag vet att dom två har det riktigt bra där uppe.

Helgen är över och en ny vecka att se fram emot. Den startade hårt med Tossebergs intervaller.


Hemma

Jag älskar att vara ute på läger och tävlingar. Sen är det en härlig känsla att efter några veckor på resande fot komma hem igen också. Efter ett läger är både kropp och huvud kanske trötta, precis som det ska vara.
Tack till hela laget för 2 grymma veckor i Bansko. Det gjorde vi bra!

Idag har jag haft en lugn vilodag. Hälsat på mina brorsbarn som hade växt jättemycket. Jag visste knappt vem som var vem.
Jag har även höststädat, tvättat, bakat och betalt räkningar.

Nu kommer jag vara hemma i 1,5 vecka tills det bär iväg på nästa läger. Då till Ramsau med militärlandslaget. Det ser jag framemot. Jag har aldrig varit där så det kommer bli kul. Hoppas det blir fina dagar på glaciären.
Men först och främst ska jag ta ett par dagar med lite lugnare träning, göra lite andra saker och ladda batterierna.
Ett besök till min Karl som numera bor i Linköping ska också hinnas med.


Regn

Solen är borta och nu har regnet kommit hit till Bansko. Inatt var det ett fruktansvärt regnväder och jag trodde ett tag att vi skulle sköljas bort. Det blev bättre när vi vaknade och tur var väl det.
Igår stakade vi oss uppför, hårt och länge. Och på Eftermiddagen blev det en lång löptur i regnet.

Idag besöktes gymmet nere i Bansko, sedan ett A1 pass innan lunch. Efter lite vila och mellanmål blev det ett rullskidpass igen med skytte. Vi leder fortfarande skyttetävlingen. Imorgon skall det avgöras vilka som ska stå för underhållningen sista kvällen. Än så länge leder vi tjejer.

Imorgon är det race dags. Roligt! Samma sträcka som förra gången. Nu hoppas jag på en bättre känsla fast att min kropp är rätt så mör.
Vilodag igen

Äntligen fungerar internet lite. Vi har surfat bort månadens pott så nu funkar internet riktigt dåligt här.
Dagarna rullar på och vi har ökat träningsmängden rejält. Det har körts race och jag tog hem segern. Det var riktigt slitsamt från start till mål och Jag hoppas det kommer kännas bättre på nästa race som vi ska ha om några dagar.
Idag har vi vilodag igen och det känns skönt. Musklerna börjar kännas tröttare och tröttare, men nu återstår bara 4 träningsdagar kvar innan hemfärd. Nu är det bara att koppla bort smärtan, slut känna efter och borra ner huvudet och köra.
Vi tjejer leder skyttetävlingen. Det är jämt så det kommer bli en spännande match.Njuter

Solen strålar och vi tränar på för fullt här nere. Även om kroppen ibland skriker av trötthet, det gör ont i varje kroppsdel så njuter man ändå.
Vi är ett glatt och härligt gäng som har otroligt roligt ihop.
Igår kördes det hårda intervaller och sedan på eftermiddagen klassiskt. Idag stod löpning med stavar på schemat. Vi tog några höjdmeter och fick en fantastisk utsikt på köpet.

Imorgon är det race dags och jag lär producera laktat som aldrig förr.


Sep. 08, 2012


Bulgarien

Fin träningsdag här i Bansko idag. Kroppen känns bättre än igår och det är skönt. På eftermiddagen startade vi att åka klassiskt sedan bytte vi om till löpskorna och med hjälp av stavar kunde vi ta oss uppför den branta slalombacken här i Bansko. Vi fick en härlig utsikt. Dock hade jag lite problem att ta mig ner och Imorgon kommer jag ha träningsvärk deluxe i låren.
Imorgon väntar en vilodag för oss, fast inte från skyttet. Vi tjejer är grymt revansch sugna och imorgon tänkte vi spöa grabbarna på vallen.
Annars blir det lugna puckar, läsa bok och ladda batterierna.


Bulgarien

Att försöka lägga upp lite bilder härifrån verka inte funka riktigt så bra. Jag blir tokig när inte sånt här funkar som det ska.
Vi har det bra och solen skiner som bara den. Det är härligt! Jag tycker fortfarande att det är jobbigt med höjden. Jag hoppas att det kommer kännas bättre och bättre för varje.


Äntligen!

Äntligen fungerar min bloggapp,så nu är det dags att börja uppdatera bloggen flitigt. Det har hänt mycket sen sist. Senaste inlägget var om min hemska dag på hygget. Dagarna har rullat på som planerat och min träning har varit bra. Helgen spenderades i Östersund,det var trevligt att vara tillbaka i stan.
I måndags flög vi från Östersund till Bulgarien på höghöjdsläger i 2veckor. Här skiner solen och vi njuter som bara den i sommarvärmen. Som väderprognosen visar så verkar det bli toppen väder dom här veckorna!
Höjden talar sitt och jag måste ta det lite lugnare på passen. Efter några dagar hoppas jag kunna gasa på lite.

Imorgon hoppas jag kunna lägga ut bilder.


        RSS 2.0