Toppen helg!

Vilken helg det har varit. Sol,snö, trevligt sällskap, god mat och helt fantastiska spår. Min träning har gått himla bra och att va tvungen att åka utan och med bara en stav funkar ju alldeles utmärkt. Jag har njutit varje träningspass.
Många skidtummar blev det,då jag också har jobbat som skidinstruktör för ca 60 st damer. Dom har kämpat och slitit som bara den och verkligen drillats med teknikträning. Jag gjorde mitt bästa att lära ut så bra som möjligt. Och jag hoppas dom blev nöjda och fick med sig några tips.
Stort tack till alla damer som varit med under helgen. Och lycka till mot era mål.

En vecka och helg med mycket bra träning så tar jag en välförtjänt vilodag imorgon.
Och den ska spendera med min kära mor!:)


Hemma

Efter tre veckor på vift är jag nu åter tillbaka hemma i Torsby. Det var ganska skönt att komma hem igen. Det har varit tre riktigt fina veckor och jag har fått vara med om mycket. Tävlat och tränat på nya platser, åkt min första världscupsstafett, ätit god italiensk mat, skrattat, gråtit och mycket annat.
Några toppresultat blev det inte, vilket känns jätte tråkigt och jag är besviken arg och frusterad. Jag vet vad jag kan och men jag får inte till det. Väldigt svårt att förklara vad som händer med kroppen under tävling. Jag fortsätter kämpa vidare och försöker hitta problemet. 
Ett mål jag hade inför denna säsong var VM i Nove Mesto. Tyvärr kommer inte min dröm att uppfyllas. Jag har inte presterat bra i år och dom resultat jag gjort räcker inte för att åka VM och det är jag väl medveten om. Konkurransen är stenhård och just nu räcker inte min kapacitet. Det är bara att bita ihop och komma igen,det är jag expert på. Någon gång lär jag ju få lite medvind:)
Idag fick jag ändå ett roligt besked. Den 31 jan kommer jag att dra iväg på IBU-cup till Italien och sen vidare till Slovenien. det ser jag väldigt mycket fram emot. Säsongen är lång och trots att drömmen om VM inte blir av finns det mycket att se fram emot. 
 
Tyvärr har jag haft lite strul med en handled i flera veckor. Ibörjan trodde jag att det bara vara träningsvärk och trodde inte det var allvar. Men efter jul har det blivit värre och det visade sig att en sena i handleden är imflamerad. Nu är det träning utan och med 1 stav som gäller framöver ett tag för att avlasta handen så mycket som möjligt
 
Idag blev det en skidtur på hovfjället. Vädret var strålande och passet blev toppen.
På torsdag kommer jag åka upp till Långberget för att vara instruktör på ett tjejläger. Ser fram emot många skidtimmar, fin väder , bra och god mat vilket man alltid får på Långberget.
 
 

Nya tag igen.

Fredagens sprint blev inte så bra som jag hade hoppats. Att få skjuta 0-0 kändes ändå bra, det tar jag med mig. Åkningen däremot är jag riktigt besviken på åter igen. Svårt att förklara vad som händer i kroppen när det blir så. Men jag ger inte upp utan fortsätter att kämpa vidare.
Elin gjorde ett monsterlopp och det blev en fin 23:e plats och ett personbästa. Bettan fick till ett bra lopp även hon och fick en fin placering. Duktiga lagkamrater har jag:)

Idag lämnar vi Ruhpolding och drar vidare till antholz. Där kommer jag ta nya tag. :)


Sprintdags

Imorgon är det dags. Har laddat och längtat efter att få ge mig ut i spåret igen efter dom dåliga tävlingarna i Oberhof förr veckan. Hitta en fin rytm i åkningen från början och sedan bara öka. Att få åka över mållinjen och bara lägga sig ner av utmattning. Känna sig nöjd trött och att jag tagit ut mig rejält. Det är vad jag vill känna imorgon.
Start 18.15 imorgon och jag går ut som nr 11. Heja heja!!


Ruhpolding

Länge sen sist. Jul och nyår är över och ett nytt år har det blivit. Julen bestod mest av träning, tävlingar, julmat och julklappar. Träningen och sverigecup tävlingarna jag kört före och efter jul har ändå känts som ett steg i rätt riktning. Mina benproblem har blivit bättre och snart hoppas jag att det kan lossna ordentligt. På nyårsdagen reste jag till Oberhof där världscupstävlingar väntade. Gick riktigt dåligt och jag var så besviken arg och förbannad. Hur svårt kan det vara att få till ett bra lopp? Det vill sig inte riktigt för mig och det är jobbigt. Men jag försöker hitta några ljusklimtar och kämpar vidare. Jag vet vilket jobb jag gjort i sommar och höst. Just nu befinner jag mig i Ruhpolding och laddar inför fredagens sprint. Mina lagkamrater laddar för kvällens stafett.

Nu ska jag upp och träna.


        RSS 2.0