Sjuk....igen!

Min kropp vill verkligen inte samarbeta med mig just nu. Återigen åkte jag på halsont och känner mig som ett sänke. Det känns jaa, rent ut sagt åt helvete att vara krasslig igen eftersom det var bara 3 veckor sen sist. Jag försöker verkligen inte att stressa upp mig över det här nu men det är svårt. Jag längtar till jag får ta på mig träningskläder igen och känna mig stark och pigg. Det blev en trevlig midsommarhelg med goda vänner. Jag lyckades vinna Borejoggen på midsommarafton,vilket var jätte kul. Alltid lika roligt att kliva högst upp på pallen. Det var lika jobbigt som det brukar vara på löptävlingar,men det var en fröjd att springa. Påhejad av en massa folk runt hela banan och en stor midsommarkrans runt halsen precis före mål. Det blev ett pb på loppet. Och med tanke på att jag inte kunnat löpträna så mycket jag velat sen i början av maj och en seg kropp hela veckan före är jag väldigt nöjd med tiden. :) Efter loppet i fredags så kände jag att jag hade börjat komma igång igen på riktigt sen förkylningen. Jag såg fram emot att åka på läger upp till Boden med militärlandslaget. Jag hann till Östersund och här är jag nu. Sanna och min bror fick åka själva upp till Boden igår. Min fina vän Sanna låter mig låna hennes och Teodors lägenhet då dom både är på läger. Jag hoppas att det inte ska bli alltför långdraget utan kanske kan ansluta till dom andra lite senare i veckan. Vi får se vad kroppen tycker. Jag tänker inte bli sjuk en gång till!!

26 år och halsont!

26 år har jag nu blivit och jag hade en mycket trevlig födelsedag tillsammans med pojkvän och familj. I paket fanns en 6 månader gammal Gordon setter valp. Fröja är namnet och hon håller oss sysselsatta. Hon är otroligt söt och kommer även bli en fin träningskamrat framöver och en duktig fågelhund. Det är stor skillnad mot våran tidigare hund Guffe som inte alls behövde samma motion och stimulans som denna svart/bruna varelse kräver. Det tråkiga just nu är att min hals krånglar. Är inne på min 3:e ofrivilliga vilodag. Riktigt tråkigt då jag känner att hela majmånad blev en riktigt bra träningsmånad och träningen flöt på bra och jag ville bara fortsätta köra på. Nu tar jag det lugnt och låter kroppen repa sig. Med sömn och energi så hoppas jag att det går över fort. Tur jag har en hund som vill ha långa promenader ett par gånger om dagen. Som skidskytte kan man ju alltid träna skytte vilket jag gjort dom senaste dagarna. :)

Jun. 04, 2013

Vilken födelsedags present!

 

 


Ny vecka!

Ny vecka igen, dagarna bara rusar fram.En månad har redan gått sedan man startade upp det nya träningsåret. Det har fungerat fint och man börjar nu komma in i rutinerna. Förra veckan testade jag på en lite mer intensivare träningsvecka. Det fungerade bra och kroppen orkade genomföra dom sista intervallerna på ett bra sätt i slutet av veckan. En sådan vecka är något jag kommer fortsätta att köra under sommarn och hösten. Några justeringar kommer det bli till nästa gång.
Helgen spenderades uppe i ett varmt och sommrigt Östersund. Jättekul att träffa så många vänner, och att träna ihop igen. I Lördags firade vi en blivande brud. Det blev en lyckad dag/kväll med mycket aktiviter. Nu ser jag fram emot bröllopet. :)
 
Denna vecka har jag startat upp med lugna träningspass och lite styrka för att verkligen återhämta kroppen efter förra veckans hårdkörning. Jag kommer att ta det lugnt en dag till innan jag kör igång med ett intervallpass. Mitt knä/ben är bättre och jag har börjat springa lite försiktigt igen. Ikväll kommer jag att testa vara med ett löpargäng här i Torsby på deras träning. Om det ska bli någon bra tid på årets Borejogg är det på tiden att sätta igång att böra löpträna lite.
 
Fin besök har jag även fått hit. Karl är här ett par dagar och vilar upp sig inför Västerbottens 3-dagars och Jukola.
 
 
 
 
 

        RSS 2.0