SM ,Militära VM och säsongsavslutning.

Dags för en uppdatering här. Holmenkollen var ett tag sen, men nu har både kropp och själ har återhämtat sig sen dess.
Ett platt fall blev det återigen och besvikelsen var enorm efter kollen. Men istället för att gräva ner sig tränade jag på en hel del och såg fram emot SM och militäraVM.
På SM blev det två silver och ett guld i stafett tillsammans med Elin och Chardine. Uppladdning inför SM blev inte riktigt som jag hade tänkt. Dagarna före vaknade jag med halsont och var lite osäker på om jag skulle starta. Men jag starta och fullföljde hela helgen eftersom halsen bara blev bättre och bättre. Och kroppen lika så. Förra veckan tog jag även lite prover eftersom jag varit så trött och seg sen kollen. Ett prov som visade att min järndepåerna var slut ,återigen.

Nu befinner jag mig i Le Grand Bornand på militärVM tillsammans med militärlandslaget. Vi har varit här ett par dagar och igår körde vi skidskyttar sprint. Det gick helt ok för mig. Sköt 1-0 och slutade på en 12:E plats. Igår strålande solen och vi blev röda och fina i ansiktet. Idag är det snöblandat regn och ett riktigt piss väder. Tanken var att köra 10km längd idag. Men vi sparar krafterna tills imorgon då det är patrull 15km ,och där vi har ett guld att försvara. Vi ska köra som f**!! Och imorgon kväll är det avslutningscermoni. Blir avslutningen lika maffig som invigningen kommer det bli en hejdundrande ceremoni.


        RSS 2.0