Lyx vilodag!

Har förflyttat mig till Toblach idag. Här kommer jag vara dom närmaste 2 veckorna och träna på. Bor på Hotell Santer och det finns inget att klaga på. Idag har jag haft vilodag och jag agerade modell på hotellets spa. Sugproppar på hela kroppen låter kanske inte så skönt men det var det. Precis vad jag behövde idag! :)  Lång backe som till slut tog slut.......

Jag överlevde fm passet. Jösses vilken backe. Det blev många 10minuters intervaller upp innan jag till slut nådde toppen. Det var en skön känsla och jag klarade monsterpasset. Med en högersida som krånglade från start med domningar från tårna till fingertopparna så klarade jag av passet och det är jag så jäkligt nöjd med. Nu undrar jag bara hur jag ska kunna orka med eftermiddagspasset. Vädret är strålande så det ska nog inte vara några problem. :)

Obertilliach

Dagarna här i Obertilliach rullar på. Idag blev det en fin långtur på 4h. När vi vaknade imorse var vädret bedrövligt,snöblandat regn och vår tänkte långtur/vandring uppför några toppar fick kastas om. Men efter någon timme på rullskidbanan sprack det upp och vädret blev kanon fint. Vi bytte om till löpning och fick en väldigt fin tur. Imorgon är det sista dagen med träning och på torsdag morgon åker dom andra hem till Sverige, men inte jag inte. Jag kommer att förflytta mig till Toblach för att vara med på ytterligare ett läger tillsammans med militärlandslaget. Militärgänget ansluter på måndagen så jag får spendera några dagar här ner själv. Men det ska nog gå bra. Har hört att det ska vara Världscup på rullskidor i Toblach under hela helgen så det tänker jag gå och titta på. :)

Obertilliach

Här är jag nu! :)

        RSS 2.0