Toppen helg!


Haft en fantastisk helg i Göteborg. Ätit gott, träffat vänner, sprungit och upplevt Göteborgsvarvet! Det var en häftig känsla att springa. Något jag starkt rekommenderar att ni ska göra någon gång.
Så Anmäl Er redan idag. Spring med oss skidskyttar och anmäl Er i skidskyttegruppen:) mer info om detta finns på skidskytte.nu

Såhär dagen efter loppet är mina lår lite möra. Men annars mår jag bra och jag kan gå:) jag har redan börjat ladda inför nästa år. Redan Nu ska det springas asfalt. Jag vill kapa tiden rejält!:)

Från värmen i Göteborg tog jag flyget till Luleå. Imorgon bitti drar jag till riksgränsen för säsongens första träningsläger med militärlandslaget. En vecka med skidåkning. Jag hoppas på att vädret blir toppen!

Nöjda!

Trötta och nöjda efter 21km göteborgsvarv. Jag hade 1.34.32 (4:29/km) och eftersom jag slog Jesper med 1 min så är jag nöjd med det! Karl hade 1.14.25 (3:32/km) och är nöjd med det han också :)


Göteborg

Idag Fredag och dagen före Göteborgsvarvet. Jag är sjukt nervös men samtidigt riktigt taggad för att springa. Trängas med ett par tusen löpare som är lika tävlingsinriktade som en själv! Det blir en utmaning mot mig själv och klockan.

I förmiddags var jag telefonlös. Virrig som jag är så fick jag total blackout när jag skulle slå in pinkoden till mobilen.
Tack vare Elin fick jag liv i den till slut.

Eftermiddagen har vi tillbringat i city. Inga köp blev det ,men om jag springer bra imorgon så har jag lovat
mig själv ett par snygga shorts!OL

Gårdagens orientering gick bättre än förra veckan. Om man bara tar det lugnt och tittar på kartan så går det ganska bra. Det blev ett bra pass och jag var rätt så trött i mina ben när jag kom hem.


Måndag och sol!!

Solen har äntligen hittat hit till Jämtland också. Trots att solen skiner så är det ändå kallt ute. Tänk om det ändå kunde sluta blåsa i den här stan! Men jag är glad ändå, solen skiner iaf.

En helg fylld med träning, mest löpning. Igår fick jag sällskap av Helena, mycket trevligt. Hade inte sett Helena sedan SM så vi hade mycket att prata om. Och när man pratar så går tiden fortare.
Styrka och några skyttepass har det också hunnits med.

En ny vecka och mycket att se fram emot!:) Ett nytt försök med kompassen blir det imorgon,då etapp 2 på Frösö 5- dagars avgörs.
Jag har mentalt börjat ladda inför varvet. Det kommer bli tuffa 21km! Men jag ser fram emot en helg i Göteborg! Hoppas på strålande sol och värme:)

Nu ska jag sticka iväg till gymmet! Ikväll är jag bjuden på middag:)


SNÖ?!

Just nu längtar jag efter sol och värme. Här i Östersund har det snöat hela natten,och när jag nu tittar ut så fortsätter det falla små vita flingor. Som skidåkare så gillar jag ju snö MEN inte NU. Jag vill ha vår,sol och värme! För tillfälligt så ser det ganska mörkt. Och jag lär få vänta ett tag till på våren.

Nu ska jag knyta på mig löparskorna och bege mig ut i snöblasket.


Onsdag

Ännu en träningsdag är gjord. Jag lär garanterat ha ännu mer träningsvärk imorgon efter dagens aktiviteter.
Stakning runt Ås med Elin och Jenny. Ett fartpass på asfalt som avslutades med styrka.

Imorgon är det dags för orientering på frösön. Med en ny kompass så hoppas jag att jag hittar rätt väg.


Östersund

Tillbaka i jämtland efter en månad på resande fot. Mycket har hunnits med. Träffat vänner och bekanta, rest tåg runt om i södra sverige, tävlat och tränat orientering, blivit faster till två små vackra bebisar. En riktigt bra aprilmånad med andra ord :)
Nu är det tillbaka till vardagen. En vardag fylld med träning, vila och mat. Som jag har längtat att få dra igång! Fast jag har ändå hållit igång i April med mycket löpning och orientering. För att om 1,5 vecka blir det Göteborgsvarvet:) Så nu gäller det att hitta löpsteget. Det blir en utmaning och det ska bli riktigt skoj också.

Idag var det strålanse sol och man kunde känna att våren snart här på riktigt.Imorse sprang jag parkorientering i Björkbackaparken. Jag var lite för stressig så det blev en hel del bommar. På torsdag ska jag ha revansch, då startar Frösö 5-dagars:)
Solen fortsatte att stråla på eftermiddagen. Jag och Karl gjorde premiärtur på racercyklarna. Det var riktigt härligt!!


Cykelpremiär på frösön med oviksfjällen i bakgrunden        RSS 2.0