Gjort är gjort....

JAaa vad ska man säga...finns inte så mycket att säga om gårdagen. Så här i efterhand så skulle jag aldrig ha startat igår, men envis och vrång som jag är så gjorde jag det ändå. Och det fick jag sota för rejält. Kroppen sa verkligen STOPP efter 2,5km. Det var som att trycka på en stoppknapp, allt gick så fort.. och sen inse att man har 5 km kvar en stå skjutning, det var tufft. I mål var jag som i en dvala...
Om ni fundrar på varför jag överhuvudtaget funderade på å start så var det för att jag tyckte det kändes helt ok på uppvärmning och det var ju bara 7,5km jag skulle köra, och när det känns ok så tyckte jag att det inte fanns nån andledning till att inte starta, jag måste ju prova, men som sagt efter 2,5km åkning så var det STOPP.. men jag fick mig en läxa iaf, och nu är det bara att åka hem,träna ännu hårdare för att komma igen till nästa race!

Kroppen och huvudet är lite småseg idag, men inge halsont.. nån hostattack lite då och då, så jag var tvungen att stanna hemma idag också. Fast har vart ute och gått en stund i det fina vädret, så hoppas på att kunna träna imorgon. Jenny och Elin drog iväg imorse på träning, var så sugen på att följa med. De skulle åka klassiskt långpass. men men hoppas på å få följa med imorgon...

Jag måste erkänna att det SKIT TRÅKIGT att sitta här och inte göra ett dugg... väntar på att klockan ska bli 14.15 så man kan kolla på grabbarna när dom ska köra. Känner på mig att det kommer gå riktigt bra för dom.:)

Hej så länge! 

Förbannat...

Japp..igår var det riktigt surt må jag säga. Vaknade på morgon, jätte hes och lite slemig i halsen...Fick tyvärr slänga in handduken. Så jäkla surt var det..hade verkligen längtat till den här helgen. Men igår blev det tyvärr inge start, och nu i efterhand så tycker jag att jag gjorde helt rätt. För igår förmiddas var jag inte så värst pigg må jag erkänna. Tog en promenad ute i det friska ner till apoteket och köpte allt jag hitta för på bästa sätt kurera mig, och igår eftermiddas blev jag genast bättre. Tog en alvedon innan jag gick och la mig och somnade gott och vaknade hyfsat pigg. Idag Har ja inge halsont iaf bara nån host attack lite då och då... i förmiddas följde jag med brudarna upp för att testa träna lite lugtn klassiskt, se hur kroppen reagerade. Hög puls men det kändes helt ok iaf och än så länge känner jag inge bakslag så imorgon hoppas jag på start.:) Om inget händer inatt vill säga.. ska känna hur det känns på uppvärmningen imorgon. Men imorgon får det bära eller brist.. för jag ska tävla! Så är det bara.. men coach får avgöra, och jag jag lyssnar på han.

Annars går det ingen nöd på oss diretk,det fina vädret håller i sig och maten smakar underbart!
Flyttade in hos Jonas, Peter, och Rikard igår. Trevligt och mycket skratt:) vet verkligen hur man ska liva upp en:)

Idag har grabbarna kört sin 20 km, tyckte dom gjorde det bra ifrån sig.

Undra om det blir 6 eller 7 rätters middag idag, spännade!

Så imorgon gott folk håller ni alla tummar ni har!

VI ses:)

Paradiset... Antholz!

Jaaa...nu har jag verkligen hamnat i paradiset. Helt sjukt vad fint de är här! att få 7 rätters varenda dag är inte heller så dumt.) vet inte riktigt hur jag ska skriva för att ni ska förstå hur underbart det är här, jag stannar här för gott tror jag!:) Idag har vi tränat klassiskt... sjukt fina spår, roliga banor, ALLT är bara så himla bra! och på tal om maten... I Love it! och en sak till...dom tvättar åt en, det vara bara att lämna in det man ville få tvättat och så är det klart dagen efter och då kommer dom med det till rummet! Jaa..nu kanske ni förstår hur bra vi har det.)  Jo..en sak till har internet på rummet oxå! kan inte bli så mycket bättre

Imorgon blir det till att köra på lite, se hur kroppen reagerar på den här höga höjden! Intressant ..
PÅ onsdag är det då dags för distans.. ska bli roligt! vi laddar för fullt nu...

Nu blir det en trip ner på byn.)

Hej så länge!

PS. Solen skiner oxå:)

Wiii...äntligen tävlingsdags!

Jaaa..nu sitter jag i soffan nere i receptionen och surfar.. Eftersom jag och elin är dom enda typ som inte har nå internet på rummet.. Sitter och och slappar, lyssnar på en massa nya låtar, oj vad mycke nya låtar jag har upptäckt nu. Känns bra att sitta i sin egen lilla värld just nu å fokusera på det som komma skall.
Har en bra känsla. tyckte upptakten igår kändes bra, lite svåra vindar men gick bra tyckte jag...Så nu idag, ska jag verkligen försöka få ut ALLt som finns i min kropp och få ner dom där prickarna.

Så nu gäller det! Dags att äta lite lunch innan jag dra iväg till stadion. har startnr 25! lite roligt, det har jag i Altenberg förra helgen:) Så start blir 13.42.30..håll tummarna!

Ciao

I väntan på....

Helt sjukt vad man sover gott om nätterna här, somnade fort och sov som en stock! Imorse for vi till stdaion vid 9 tiden för att köra lite lugnt klassiskt. Å när vi kom fram hade vallarna redan vallat våra skidor, det kallar jag service!.. lite äventyr blev det, ett rådjur såg vi på turen:)

Annars fördriver vi tiden här med lite film, idag har vi sett klart PS. I Love You. Vilken mysig film.. ååå så bra! Blev tårögd:) eFter lunch blev en liten stadstur, eller bytur kankse... inte så stort här där vi bor men brudarna shoppade loss riktigt ordentligt. Roligt, roligt! 
Sen har det även blivit en liten löptur  nu på eftermiddagen och sen middag. Mat i magen måsten man ha:)

Nu ska vi se vad kvällen har att erbjuda, kankse det blir lekar, eller nån film.
Jyrki och Erika har även anlänt hit till oss som ledare, trevlit trevligt:)

Imorgon blir det träningen igen, lite upptakt inför tävlingen!

See you!
Puss å kram och nyr i stjärten!:)


Tjeck:)

Sov som en stock inatt.. verkligen sköna sängar må jag säga och för en gång skull en normal kudde! lagom stor. I Altenberg var kuddarna gigantiska, men nu så är både täcket och kudden normalstora!..

Idag fick vi sov morgon, sen var det dags att åka iväg till stadion för hårdkörning, var verkligen skönt att få träna riktigt ordentligt, skyttet funkade fint och tyckte kroppen kändes hyfsat bra, så det är ett bra tecken. Men det blir en tuff bana på fredag. Inte mycket vila på den här banan inte, fast de är iofs inga riktigt branta backar, mer såna långa sega partier där växel 3 ska användas:) Försöka iaf! Längtar sååååå.... kan det inte bli fredag imorgon!
Har även hunnit med en liten löptur...

JO, idag har jag införskaffat mig ett headset så jag kan skypa med min goding där hemma! och famlijen såklart:)
Vi har också kommit på att det är riktigt billigt här i tjeckien... kanske gör några fynd här nere!

Ikväll blir det nog lekar, se vad coach hittar på!:)

Imorgon far vi och åker klassiskt och pangar lite:)

Go kväll!


På turné

Ja, nu har jag anlänt till Nove Mesto efter några dagar i Altenberg. Tyvärr blev söndagens jaktstart inställd på grund av dimma, jag säger bara det, antingen är det för kallt eller så är de dimma, suck! Jag var så jäkla taggad inför jaktstarten och så blev det inge! Lördagens lopp, tja...jag kan bättre i spåret, gick tungt! men skyttet får jag vara nöjd med 0-1 i blåsväder, det är godkänt jag placeringen var inte heller så tokig en 11:e plats, bland det bästa jag gjort på en IBU-cup, men som sagt så hade det vart roligt att fått köra jakten, men men! Men nu så har jag kommit till Nove Mesto och laddar till Fredagens distanstävling, ska bli grymt kul, längtar! imorgon blir det hårdkörning, GÖTTARE ÄN MOS de...:) sen om kroppen min är på gång.

Vi bor förresten på samma hotell som för 2 år sedan. till och med samma korridor... känner mig lite som hemma! Som tur har vi internet, och idag har jag skaffat skype så jag kan prata med alla där hemma plus att det är nästan grattis:)

nej nu blir det sängen minsann!

gO natt på er!
.

Resultat

  • 2011/2012
Världscup - Östersund (SWE)
21:a Distans
87:a Sprint

Världscup - Hochfilzen (AUT)

80:a Sprint
87:a Sprint

Rullskidskytte-SM - Sollefteå
2:a Sprint
4:a Jaktstart



 
  • 2010/2011
Militär-VM - Sarajevo
1:a Patrull
 
SM i Dala-Järna
1:a Sprint
1:a Masstart

Världscup
- Ruhpolding (GER)
65:a Distans
67:a Sprint

IBU CUP - Nove Mesto (CZE)

10:a Sprint
 
Världscup - Östersund (SWE)
Distans 77:a

Sverige-cup
1:a - Totalseger (5 delsegrar)


 
  • 2009/2010                
Världscup-premiär Östersund
61:a Distans

IBU CUP - Altenberg (GER)
11:a Sprint

IBU CUP - Nove Mesto (CZE)
13:e Distans
18:e Sprint

EUROPEAN CHAMPIONSHIPS U26 - Otepää (EST)
23:a Distans
25:a Sprint

Sverige-cup
5 stycken 2:a-platser

SM i Lima
4:a Jaktstart
2:a stafett
6:a Sprint

 
  • 2008/2009

 
  • 2007/2006


        RSS 2.0