Back in the town!

JAa..då var man tillbaka i Ö-sund efter en härlig vecka i Italien med strålande sol och trevligt sällskap! bätttre än så kan det inte bli. Det var nog den bästa veckan på den här säsongen iaf! Vädret var ju bara fööör bra, kunde lätt ha stannat några veckor till och ligga på höghöjdsträning, guud va roligt de skulle vart! men erkänner att det var rätt skönt å komma hem med! få sova i sin egen säng...
Jag blev iaf solbränd i ansiktet, för 2 dar sedan hade jag en RÖD färg i ansiktet men idag när jag vaknade upp hade den röda färgen mer gått över till den brundbrända färgen.. härligt!:) Glr inte heller lika ont längre, men såg att jag börja flagna i pannan..

Som jag skrev i det senaste inlägget och som ni kanske såg i resultatlistan så gick ju sprinten åt helv***..., och hade inge drömläge direkt inflr jaktstarten, lite tungt var det och är fortfarande måste jag erkänna, ville såå gärna lyckas.. men jag fick utgå från den positionen jag var i och bara jaga och försöka plocka så många placeringar som möjligt med ett bra skytte.. målet inför lördagens jaktstart var 20 träff, det blev 17, e nöjd men det kändes som jag hamnade i ett tomrum, alla sköt bra så de var svårt att plocka men jag lyckades åka upp mig till en 23 plats iaf!... men nästa år får tyskorna, rysskorna och fransyskorna passa sig riktigt ordentligt för då banne mig ska jag vara på en blomstercermoni!

PÅ lördagskvällen blev det disco och bowling:) de var bara vi svenskar som var kvar, de andra länderna drog hemåt direkt efter tävlingarna, så fick fick ha roligt på egen hand. Det blev mycket dans och minibowling men oj vad roligt vi hade!..var länge sen jag hade så roligt!
Resan hem gick fint!.. och vid 8.tiden igår kväll var jag hemma i min lägenhet i ö-sund!

Idag så har jag vart ute på en klassiskt runda med teddan...  sen vart på möte på skolan,städat tvättat och handlat mat! det var tomt i kylskåpet.

Ciao!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
        RSS 2.0