Våren är här!!!

Länge sen sist. Dagarna går fort och jag har nu haft semster lite mer än 2 veckor, inte speciellt mycket kvar av vilan förens det är start på en ny säsong. Jag är taggad och längtar efter att få köra igång igen:) Tycker kroppen har börjat återhämta sig efter säsongen, så det känns bra.
 
Jag har hunnit med en hel del på min semester redan nu. Direkt efter SM-tävlingarna blev det lite SM-firande och redan dagen därpå for jag och Karl till familjen Walheim i Rislandet och njöt av goda middagar hela veckan. Jag lämnade Rislandet och Karl och tog bussen hem till östersund för att delta i NSOC 2011. Vilken höjdarkväll det blev:) Tack New sweden gänget för en häelig dag!  Dagen därpå for jag till Sälen på Hello Sweden arrangemang. Det blev fina dar med bland annat skidskyttetävling och pararellslalom.Fick träffa och lära känna härliga människor, Riktigt roligt. Mitt lag SJ event och Expressen kämpade tappert. Från sälen liftade jag med Nisse och Åsa hem till Värmland. Slog mig till ro hemma ett par dar, men spenderade helgen i Karlstad tillsammans med min underbara vänner Helena och Maria, tack tjejer för en lyckad helg! Ni är guld värda:)
Nu är jag hemma i torsby igen men redan imorgon far jag mot nya äventyr. Imorgonkväll är det middag på karlberg i stockholm. Där fin uniformen och baskern skall bäras. Efter vårat militärVM guld har vi tjejer blivit bjudna till Stockholm. Det blir nog roligt. så imorgon tar jag tåget till Stockholm och jag blir kvar tills på torsdag. Torsdagkväll för jag äntligen träffa karl igen, var ett bra tag sen nu. har saknat honom mycket! Torsdagkväll flyger vi till Gotland och då ska jag prova på orienteringslivet ett tag. Från Gotland till Halmstad på lite orienteringsläger några dar sedan påskfirande i linköping.
 Jag har ett par riktigt roliga och härliga veckor att se framemot innnan jag börjar jobba igen:)
Jag njuter för fulla muggar!

Nu blir det till att fixa baskern, putsa fin skorna och packa för ett par veckors roadtrip!

Hej så länge!


Kommentarer
Postat av: Charles

Glöm inte att du ska klämma in en sträcka i Ärlas damlag på stigtomtakavlen mellan Halmstad och påsk :)

2011-04-12 @ 18:48:30

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
        RSS 2.0