Härlig vår!

Jösses vad dagarna går fort. April är snart över, bara en vecka kvar. Min Roadtrip är över och jag har varit på fift rätt länge. Nu är jag tillbaka i de värmländska skogarna och blir här ett par dar till innan jag far uppåt landet. Hem till lägenheten i Östersund för att starta igång skidåkalivet igen:)
Jag har haft en skön ledighet och en härlig resa genom hela sverige. Att ha fått tillbringat nästan hela resan med en person som man tycker väldigt mycket om så kan det ju inte bli annat än bra.
 Det har varit mycket resande med tåg,pendeltåg,buss, bil och flyg. Fått lära känna en massa nya människor. Har testat på orienteringslivet både i dagsljus och på natten,och även gjort debut i dessa tävlingssammanhang fast då i dagsljus(som tur är). På Nattetn har jag mest stått brevid och coachat fram ärla gänget. Debuten gick ju rätt hyffsat och klarade mig ifrån att stämpla fel. Framförallt var det grymt kul och i sommar ska jag försöka få in orientering på träningsschemat och med min nya icebugs kommer det gå som en dans i skogen.
Under min resa har jag besökt en massa ställen jag har aldrig varit på.
Lärt mig att åka pendeltåg i Storstan utan att se helt lost ut.
Flyget från Bromma till Visby gick snabbt, endast 25min i luften.
Visby var fint och jag åker gärna tillbaka dit nån gång fast då på sommaren. Det lilla jag hann se av Halmstad var vackert så dit åker  jag gärna igen. Trots mycket packning och en tung gevärslåda gick tågresan från Halmstad bra. Take away maten i Kathrineholm smakade bra(rekomenderas). Ett smärtfritt tågbyte och sen en bussresa från Eskilstuna till Ärla. Lilla Ärla hade sin tjusning.:)
Innan det blev dags att fira påsk i linköping stannade vi till i Stigtomta för tävling, där debuten för mig blev. Löparen Hydén fixade skjuts till Norrköping och därifrån tog vi tåget mot Linköping för påskfirande. God mat och dryck och extremt mycket påskgodis! En härlig påsk:)

Nu är jag hemma hos mor och far som sagt, och ett projekt har påbörjats här hemma. Verandan ska målas om.
Men första ska allt skitjobb göras innan vi kan börja måla.
Dags att fortsätta tvätta verandan!

/emelie


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
        RSS 2.0