SM helg och Testvecka

I regn och rusk avgjordes Rullskidskytte-SM i helgen i Boden. Bore testade på hur det var att leva campinglivet en helg. Laga mat åt 10pers i en 10kvm liten stinkande stuga med endats 2 små kokplattor och 2 katruller. Diska ute i iskalllt vatten. Efter det hittade vi servichuset och Torktummlaren blev vår räddning.
Det blev en 4:e plats på sprint och en 5:e plats på Jaktstarten. Skytte fungerade väldigt fint hela helgen och jag är nöjd med det. Åkmässigt var det helt ok på fredagen men lördagen blev det jobbigt. Kände mig mör i kroppen redan på uppvärmningen och mörare blev jag men Ett fint skytte blev det iallafall.
Efter nedvärmning och dusch for jag och Karl direkt ner till Rislandet. Där kräftor och paj väntade på oss. Det är Alltid lika trevligt och skönt att komma till lugnet i Rislandet.
I Söndags blev det OL-träning i rislandets skogar som Sixten fixat. Jag var lite trött i både kropp och huve så det gick inge vidare för mig. Men bra träning blev det.

I måndags tog jag tåget från Umeå till Ö-vik där Sara,Fredrik och Sune plockade upp mig och jag fick lift till Östersund.
Tillbaka i Östersund och testveckan har redan börjat. Igår gjordes DXA och Styrketester. Bänkpressrekord blev de!:)
Imorgon är det dags för hjärtat att testas. VO2 max ska köras.

I Östersund stannar jag inte så länge utan jag har redan packat väskan. Imorgon efter lunch bär det av ner till Värmland för skidtävling.
Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
        RSS 2.0